Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Δεν με ενδιαφέρει ο Γλύκος»

hak
Ο Σανθ Χακόμπο έστειλε μήνυμα παραμονής στον ΠΑΟΚ αλλά παράλληλα έβαλε φωτιές με την απάντηση του σχετικά με την παρουσία του Γλύκου στο Μουντιάλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 :
Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη σεζόν που έφυγε αλλά και αυτή που έρχεται. Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η πληροφορία ότι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ σε θέλει στην ομάδα. Ξέρεις κάτι; Μήπως μιλάς μαζί τους ή με οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα;
“Δεν ξέρω τίποτα γι ‘αυτό, κανείς από την ομάδα δεν μου είπε τίποτα. Εχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε και να βρούμε μια λύση. Νομίζω ότι τόσο εγώ, όσο και η ομάδα θέλουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον σύλλογο, όπως πάντα”.
Τι έγινε λάθος την περασμένη σεζόν και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους του;
“Όταν κάποιος δεν πετυχαίνει τους στόχους του είναι επειδή έχει κάνει κάτι λάθος. Στο ποδόσφαιρο τα χρήματα δεν φέρνουν εγγυημένα την επιτυχία… Ποτέ… Πάρτε παράδειγμα μεγάλες ομάδες, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια κατά τα οποία ξόδευαν παραπάνω από 200 εκ. ευρώ κάθε σεζόν για να φτάσουν, τελικά, σε επιτυχίες”.
Υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται να σε αποκτήσουν;
“Ναι, υπάρχουν ομάδες από την Ισπανία και από άλλες χώρες που ενδιαφέρονται. Οι τερματοφύλακες παίζουμε σε μία ιδιαίτερη θέση και οι σύλλογοι προτιμούν να τους κλείνουν νωρίς. Ποτέ μία ομάδα δεν περιμένει μέχρι τον Αύγουστο για να κλείσει τερματοφύλακα”.
Είσαι αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ;
“Πάντα είμαι αισιόδοξος, αλλά τώρα έχω το μυαλό μου στο μέλλον μου”.
Και κάτι τελευταίο. Θέλεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για τον Παναγιώτη Γλυκό; Θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιες είναι οι προβλέψεις σου για το νικητή του Μουντιάλ;
“Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάει ή όχι, δεν με ενδιαφέρει. Οσον αφορά τον νικητή του Μουντιάλ δεν ξέρω ποιος θα είναι. Θα κερδίσει ο καλύτερος, πάντα κερδίζει αυτός που είναι καλύτερος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω ποιος θα είναι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: