Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Δεμένα» τα χέρια του Άγγελου!

Η αναβολή της άφιξης του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, καθυστερεί τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του δεν έχουν υπογράψει ακόμη (!) συμβόλαιο με τον σύλλογο.

«Δεμένα» τα χέρια του Άγγελου
Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Άγγελο Αναστασιάδη έχει ανακοινωθεί από τις 19 Μαΐου, αλλά ο έμπειρος τεχνικός και το επιτελείο του δεν έχουν υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Δεν πρόκειται να «χαλάσει» η συμφωνία των δύο πλευρών και αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει επιστρέψει ακόμη ο Ιβάν Σαββίδης ακόμη στην Ελλάδα. Το πρόβλημα, εκτός από το ότι δεν δείχνει σωστή λειτουργία ομάδας, είναι άλλο και μεγαλύτερο.

Ο Ζήσης Βρύζας με τον Άγγελο Αναστασιάδη «τρέχουν» τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15, αλλά δεν μπορούν να ολοκληρώσουν υποθέσεις, περιμένοντας τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Υπάρχουν μεταγραφικοί στόχοι, αλλά δεν γίνεται να σημειωθεί ακόμη εξέλιξη για τον λόγο που προαναφέραμε. Επιπλέον, λήγουν δανεισμοί παικτών, που έχουν παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες και με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει ξεκάθαρο μεταγραφικό πλάνο. Ακόμη, πρέπει σιγά-σιγά να γίνουν συζητήσεις και με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους. Προτεραιότητα αποτελούν οι Αθανασιάδης, Γλύκος, διότι η συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος που έχει καθυστερήσει η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα είναι οι δουλειές του στη Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαββίδης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Ωστόσο, αναμένεται να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι τη Δευτέρα, ημέρα του Αγίου Πνεύματος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: