Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μρτζα ή Τζεμπούρ;

Η ΑΕΚ είναι σε επαφή με τον Ντράγκαν Μρτζα και τον Ράφικ Τζεμπούρ για τη θέση του σέντερ φορ. Πρόταση στον Σέρβο φορ. Οι προϋποθέσεις για τις δύο περιπτώσεις. Τι «παίζει» με τον τεχνικό διευθυντή.

Μρτζα ή Τζεμπούρ;
Η απόφαση για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα θα κάνει «γκελ» στον κόσμο είναι ειλημμένη, ειδικά μετά τις αρνητικές εξελίξεις στις υποθέσεις των Λάζοβιτς και Παπαδόπουλου.

Η «Ένωση» δουλεύει ταυτόχρονα δύο υποθέσεις επιθετικών εγνωσμένης αξίας και ελπίζει σε αίσια κατάληξη. Η πρώτη είναι του Ντράγκαν Μρτζα, στον οποίο μετά την αρχική κρούση, έγινε χθες και βελτιωμένη προσφορά. Ο 30χρονος Σέρβος, που έχει κάνει προσφυγή κατά του Ερυθρού Αστέρα, δεν έμεινε αδιάφορος, αλλά ζήτησε κάποιες μέρες για να το σκεφτεί και με την επιστροφή του ατζέντη του από τη Μόσχα ίσως υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, συντηρείται το φλερτ με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Η ΑΕΚ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Αλγερινό φορ που αποχωρεί από τη Νότιγχαμ, ωστόσο δεν πρόκειται να προχωρήσει πιο «ζεστά» αν δεν λάβει αποδείξεις (κι όχι απλές διαβεβαιώσεις) πως είναι ελεύθερος. Κι αυτό γιατί φημολογείται έντονα πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει λόγο για το μέλλον του «τρομοκράτη».

Καμία συμφωνία ακόμη

Η αναζήτηση τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ συνεχίζεται. Χθες στα ονόματα υποψηφίων και δίπλα σε αυτά των Βασίλη Τσιάρτα και Τόνι Σαβέφσκι προστέθηκαν αυτά των Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. Ο προτελευταίος θα είχε προβάδισμα αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από την «Ένωση», ωστόσο έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας που είναι κοντά στην άνοδο στην Primera Division. Υπολογίζεται πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: