Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Απογοήτευση στην Αγγλία!!

Με τον αποκλεισμό της εθνικής Αγγλίας να είναι προ των πυλών, ο Ρόι Χότζον δεν θα μπορούσε παρά να είναι απογοητευμένος μετά την ήττα απ’ την Ουρουγουάη.

Απογοήτευση στην Αγγλία
Στεναχωρημένος απ' την εξέλιξη που παίρνει το Μουντιάλ για την Αγγλία εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» δήλωσε απογοητευμένος απ' την ήττα κόντρα στην Ουρουγουάη, ενώ υποκλίθηκε στον Λουίς Σουάρες -κυρίως- για το πρώτο του τέρμα!

«Είμαστε κάτι παραπάνω από απογοητευμένοι. Πιστέψαμε πως μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το προσπαθήσαμε πολύ, δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη, είχαμε τον έλεγχο του ματς. Δεν περιμέναμε να δεχθούμε και δεύτερο τέρμα τόσο αργά, ενώ νομίζω πως αντιμετωπίσαμε σωστά σε μεγάλο βαθμό την επίθεση της Ουρουγουάης. Ο Λουίς Σουάρες σημείωσε και τα δύο γκολ. Το πρώτο ήταν εντυπωσιακό, τοπ επιπέδου. Στο δεύτερο είχε και τύχη που βρέθηκε μόνος του απ’ το πουθενά με την μπάλα. Σημασία δεν έχει πόσο κοντά φτάνεις στο να σκοράρεις, αλλά πραγματικά να το κάνεις και βάσει του αποτελέσματος δεν το πετύχαμε όσο θέλαμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: