Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Όχι πλέον… φίλοι!!

Ονδούρα και Ισημερινός παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στο πρώτο επίσημο ματς της ιστορίας τους μετά από 13 φιλικά.

Όχι πλέον… φίλοι
Στις 13 προηγούμενες συναντήσεις τους, ήταν… φίλοι. Απόψε, ωστόσο, στην Κουριτίμπα (01:00) Ονδούρα και Ισημερινός παίζουν για τη ζωή τους, καθώς ο ηττημένος-αν υπάρξει τέτοιος-χάνει ουσιαστικά κάθε ελπίδα πρόκρισης από τον πέμπτο όμιλο.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, 3-0 για τη μεν Ονδούρα από τη Γαλλία και 2-1 για τον δε Ισημερινό από τη Γαλλία. Ο τιμωρημένος Γουίλσον Παλάσιος θα λείψει σίγουρα, ενώ ο Βίκτορ Μπερνάρντες είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Ο Ισημερινός δεν αναμένεται να έχει αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα.

Στις 13 προηγούμενες συναντήσεις τους, ο Ισημερινός είχε 3 νίκες έναντι 2 της Ονδούρας, ενώ 8 παιχνίδια δεν είχαν νικητή.

Πιθανές συνθέσεις:

Ονδούρα (Σουάρες, 4-4-2): Βαγιάδρες, Μπέκελς, Ο. Τσάβες, Φιγκερόα, Ιζαγκίρε, Μ. Τσάβες, Γκαρσία, Γκαρίδο, Εσπινόσα, Μπένγκστον, Κόστλι.

Ισημερινός (Ρουέδα, 4-4-2): Ντομίνγκες, Παρέδες, Εράσο, Γκουάγκουα, Αγιόβι, Α. Βαλένσια, Γκρουέσο, Νομπόα, Μοντέρο, Ε. Βαλένσια, Καϊσέδο.

Διαιτητής: Μπέντζαμιν Ουίλιαμς (Αυστραλία). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: