Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Φιλαδέλφεια και ξανά… Φιλαδέλφεια!!

Αποφασισμένοι να διαδηλώνουν κάθε μέρα για την «Αγιά-Σοφιά» δείχνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Πάνω από 500 συγκεντρώθηκαν ειρηνικά κι ανανέωσαν το ραντεβού για αύριο, όταν θα μαζευτούν και οι αντιφρονούντες

Φιλαδέλφεια και ξανά… Φιλαδέλφεια!
Έτοιμοι να… κατασκηνώσουν, αν χρειαστεί, στη Νέα Φιλαδέλφεια για χάρη της «Αγιά-Σοφιάς» μοιάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Μετά το κάλεσμα της ORIGINAL, περισσότερο από 500 εξ αυτών μαζεύτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Πλατεία Πατριάρχου και διαδήλωσαν υπέρ της επιστροφής της «Ένωσης» στη φυσική της έδρα.

Κάτι που έγινε παρουσία μεγάλων μορφών του συλλόγου (Νεστορίδης, Σεραφείδης, Ατματσίδης) και με τον ίδιο, απόλυτα ειρηνικό τρόπο, που το είχαν κάνει και την προηγούμενη φορά, όταν είχαν συγκεντρωθεί έξω απ’ το χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας».

Αφότου μαθεύτηκε ωστόσο ότι οι φίλοι της ΑΕΚ θα μαζεύονταν κι εκείνοι στην Πλατεία Πατριάρχου, η ομάδα αντιφρονούντων που επικαλείται ανάμεσα στ’ άλλα την προστασία του άλσους και είχε προγραμματίσει σχετική συζήτηση στον ίδιο χώρο, μετέφερε τη συγκέντρωση για την Παρασκευή.

Κάτι που δεν απογοήτευσε ωστόσο τον κόσμο, ο οποίος αποχώρησε μεν, αλλά ανανέωσε κι εκείνος το ραντεβού του για αύριο στις 19:00.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: