Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Γιατί πήγε με σέντρες η Ιαπωνία;»

Ο Ζίκο, που έχει περάσει από τον πάγκο της Ιαπωνίας, επέκρινε τον τρόπο που αγωνίστηκε η ασιατική ομάδα. Τι είπε για τους πρώην παίκτες του στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος θρύλος.

«Γιατί πήγε με σέντρες η Ιαπωνία;»
Κριτική για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Ιαπωνία απέναντι στην Ελλάδα άσκησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ζίκο. Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχει περάσει από τον πάγκο του ασιατικού συγκροτήματος (2002-2006).

«Η Ιαπωνία είχε να αντιμετωπίσει μία πολύ δυνατή άμυνα, μια από τις κορυφαίες ομάδες και δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε τόσες πολλές σέντρες. Το 2005 στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών είχαμε αντιμετωπίσει την Ελλάδα και ξέραμε πως ο μόνος τρόπος να την κερδίσουμε ήταν να παίξουμε γρήγορα και όχι με σέντρες. Σήμερα είδα πως οι παίκτες της Ιαπωνίας δεν είχαν αυτοπεποίθηση να κάνουν μια προσωπική ενέργεια. Δεν μου αρέσει να βλέπω την Ιαπωνία να παίζει με γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή. Πάντα έκανε καλές εμφανίσεις απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες όταν έπαιζε γρήγορα», τόνισε.

Όσο για τον τελευταίο της αγώνα, απέναντι στην Κολομβία, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να προκριθεί η Ιαπωνία. Ειδικά με τον τρόπο που αγωνίζεται η Κολομβία».

Τέλος, μίλησε και για τους παίκτες που είχε υπό τις οδηγίες του στον Ολυμπιακό και που τώρα βρίσκονται με την ελληνική ομάδα στο Μουντιάλ. «Είχα στην ομάδα τον Μήτρογλου και τον Φετφατζίδη και χαίρομαι για την εξέλιξή τους και που τους βλέπω να παίζουν σε ένα Μουντιάλ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: