Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Σάντος: «Έχουμε πιθανότητες για την πρόκριση»

Η ισοπαλία δίνει πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ υπογράμμισε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα.

Σάντος: «Έχουμε πιθανότητες για την πρόκριση»
Στην προσπάθεια των διεθνών που κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία και να διατηρήσει τις πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ιαπωνία.

«Το πρώτο ημίχρονο είχε δύο φάσεις. Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι και κρατήσαμε την μπάλα. Ωστόσο μας έλλειψε η καλή πάσα για να μπορέσουμε να απειλήσουμε την Ιαπωνία», τόνισε ο πορτογάλος τεχνικός ο οποίος συνέχισε:

«Μετά το 20ο λεπτό η Ιαπωνία ισορρόπησε. Είχε μπάλα στα πόδια της και απείλησε με κάποιες ευκαιρίες. Ήρθε η αποβολή και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολο. Στο ημίχρονο είπαμε ότι όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Όλοι το έκαναν και τουλάχιστον πήραμε το Χ».

Ο Φερνάντο Σάντος συνέχισε:

«Μας έλειψε ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας για να απειλήσουμε ίσως κάποιες στιγμές. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές από τα στημένα. Μας μένει το ισόπαλο αποτέλεσμα που μας κρατάει με ανοικτές τις πιθανότητες για την πρόκριση», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: