Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καλή η αρχή, αλλά…!!

Ιταλία και Κόστα Ρίκα έκαναν ονειρεμένη πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ακόμη δεν πέτυχαν τίποτα και η αναμέτρησή τους σήμερα θα κρίνει πολλά.

Καλή η αρχή, αλλά…
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Δεν είναι όμως το παν. Γι’ αυτό και Ιταλία και Κόστα Ρίκα θέλουν να «χτίσουν» πάνω στις νίκες τους στην πρεμιέρα, απέναντι σε Αγγλία (2-1) και Ουρουγουάη (3-1) αντίστοιχα, απόψε στο Ρεσίφε για τον τέταρτο όμιλο (19:00). Ο νικητής θα κάνει άλμα για τους «16», ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας μεγάλη χαμένη θα είναι η Αγγλία, που μετά τη δεύτερη ήττα της χθες από την Ουρουγουάη, θα μείνει σε αυτή την περίπτωση και μαθηματικά εκτός συνέχειας.

Η «σκουάντρα ατζούρα» πιθανώς να έχει κάτω από τα δοκάρια της ξανά τον Μπουφόν αντί του Σιρίγκου, καθώς ο γκολκίπερ της Γιουβέντους ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Στον αντίποδα, ο Χόρχε Λουίς Πίντο δεν αναμένεται να προχωρήσει σε καμία αλλαγή και θα έχει ξανά στην κορυφή της επίθεσης τον Τζόελ Κάμπελ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά κατά το παρελθόν, πριν από 20 χρόνια σε φιλικό στις ΗΠΑ, με την Ιταλία να επικρατεί 1-0.

Πιθανές συνθέσεις:

Ιταλία (Πραντέλι, 4-5-1): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Παλέτα, Νταρμιάν, Ντε Ρόσι, Βεράτι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Καντρέβα, Μπαλοτέλι.

Κόστα Ρίκα (Πίντο, 4-4-1-1): Νάβας, Γκονζάλες, Ουμάνα, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Μπολάνιος, Ντίας, Τεχέδα, Μπόρχες, Ρουίς, Κάμπελ.

Διαιτητής: Ενρίκε Όσες (Χιλή). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: