Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Πασσαλής: «Απουσιάζει η προοπτική απ' τον Άρη»

Απαισιόδοξος σχετικά με το μέλλον του Άρη, με βάση την υπάρχουσα κατάσταση, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolisο βετεράνος ποδοσφαιριστής Πέτρος Πασσαλής.

Αρχικά, η αναφορά του περιστράφηκε γύρω από το Μουντιάλ, και πιο συγκεκριμένα, σχολίασε το επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα, στην Εθνική ομάδα, λέγοντας: «Το επεισόδιο αυτό έβγαλε στην επιφάνεια το πρόβλημα που υπήρχε μετά τον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Υπήρξε προσπάθεια να καμουφλαριστεί, αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Η λύση σε τέτοια επεισόδια, πρέπει να δίνεται από τους ποδοσφαιριστές, δεν είναι παιδάκια. Θεωρώ πως τέτοια περιστατικά επηρεάζουν μια ομάδα, αλλά δεν είναι καθοριστικά για τα αποτελέσματά της».

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι με την Ιαπωνία, υπογράμμισε: «Οι μέχρι τώρα αντιδράσεις, είναι υπερβολικές, σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικά, δεν έπεσα από τα σύννεφα από την εμφάνιση της Εθνικής απέναντι στην Κολομβία. Πιστεύω πως στο σημερινό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, ειδικά στην αμυντική λειτουργία στα πλάγια. Οφείλουμε να τηρήσουμε το αγωνιστικό πλάνο που μας έφτασε εδώ που μας έφτασε. Ας μην είμαστε πλεονέκτες, η Εθνική μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και επιτυχίες εδώ και μια δεκαετία».

Στη συνέχεια, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον Άρη, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του. Δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την κατάσταση, επισημαίνοντας: «Παρατηρώ ότι και πάλι γίνεται ένας κακός χαμός για την καρέκλα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, η ομάδα καταστρέφεται, παίκτες κάνουν προσφυγές για 1500 ευρώ και ουδείς γνωρίζει που θα παίξει ο Άρης τη νέα χρονιά. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως γίνεται όλοι αυτοί που λένε ότι νοιάζονται για το καλό της ομάδας, να μη μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, για να βρουν μια κοινή λύση και να λειτουργήσουν για το καλό του συλλόγου. Αισθάνομαι πως όσοι εμπλέκονται με τον Άρη, έχουν έλλειμμα κοινής λογικής».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επεσήμανε: «Δυστυχώς βλέπω πως το μέλλον του Άρη, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι άμεσα συνυφασμένο με όσους τον διοίκησαν τα τελευταία χρόνια, καθώς θέλουν να σώσουν τις περιουσίες τους. Προσωπικά, πέρασα έξι δύσκολα, αλλά όμορφα χρόνια στην ομάδα. Διαπιστώνω όμως ότι στον Άρη απουσιάζει πλέον η προοπτική. Δεν βλέπω βιώσιμο πλάνο παρά τη δυναμική του συλλόγου. Όσο περνούν τα χρόνια και ο σύλλογος παραμένει στη μιζέρια, η δυναμική θα σβήνει».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: