Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Κονέ: «Δώσαμε και τη ψυχή μας»

Κατάθεση… ψυχής έκαναν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, μετά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Κονέ μετά το 0-0 κόντρα στην Ιαπωνία.

Κονέ: «Δώσαμε και τη ψυχή μας»
Ό,τι μπορούσαν, για να πάρουν τη νίκη, έκαναν οι διεθνείς στο 0-0 της Εθνικής ομάδας με την Ιαπωνία, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κονέ. Ο μέσος της Μπολόνια δήλωσε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του έδωσαν και τη… ψυχή τους μετά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού.

«Μέχρι το 35’ στεκόμασταν πολύ καλά, όπου είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες για γκολ. Από τότε που βγήκε ο Κώστας (σ.σ. κόκκινη Κατσουράνης) δώσαμε και τη ψυχή μας για το θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Κονέ και πρόσθεσε: «Είχαμε αρκετές στημένες φάσεις και ξέρουμε ότι είμαστε καλοί στις στημένες μπάλες. Δυστυχώς δεν βάλαμε κάποιο γκολ, αλλά το σημαντικό είναι πως πήραμε το βαθμό, αφού παίζαμε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Θα προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε. Όπως είπα πριν, σήμερα δώσαμε την ψυχή μας και αυτές τις πέντε μέρες που απομένουν μέχρι το παιχνίδι, θα δουλέψουμε με στόχο να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: