Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μένουν, αλλά μόνο για τη Football League!!

Στον Άρη θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν οι Σουνάς, Γιαννίτσης, Σταυρόπουλος, αλλά μόνο σε περίπτωση που η ομάδα πάρει μέρος στη Football League. Έρχονται και άλλες ανανεώσεις.

Μένουν, αλλά μόνο για τη Football League
Να διατηρήσει έναν βασικό κορμό από το ρόστερ της σεζόν που έφυγε, θέλει ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ψηλά στη λίστα του βρίσκονται οι Σουνάς, Γιαννίτσης, Σταυρόπουλος, με τους οποίους η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία για παραμονή τους στην ομάδα, αν και αρχικά ήταν διστακτικοί. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος έχει καταθέσει προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές και η ομάδα τα έχουν βρει προφορικά και η συμφωνία θα πάρει επίσημη μορφή μόνο αν η ομάδα πάρει μέρος στη Football League και δεν ακολουθηθεί το πλάνο περί ειδικής εκκαθάρισης, που θα έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Οι παίκτες θα ανανεώσουν με αυξημένες οικονομικές απολαβές και στα νέα τους συμβόλαια θα μπουν οι οφειλές από τη σεζόν 2013-14.

Άμεσα θα γίνει ακόμη μια ανανέωση που θα αφορά παίκτη άνω των 24 ετών, ενώ λόγω της μη εξασφάλισης άδειας υπάρχει η δυνατότητα για δυο συνολικά, για παίκτες σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας είναι θετικός για τον Νίκο Ψυχογιό, ενώ θα κληθεί εντός των ημερών και ο Νίκος Αγγελούδης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: