Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Ερχομαι να αναλάβω»

Οι τελευταίες λεπτομέρειες και η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θετικά, η αγοραπωλησία της ΠΑΕ Ηρακλής. Από τον έλληνα επιχειρηματία Σπύρο Παπαθανασάκη που δραστηριοποιείται και διαμένει μόνιμα στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο.

Το Μetrosport.gr αναζήτησε και εντόπισε στη καναδική μεγαλούπολη τον ομογενή επιχειρηματία, έτσι ώστε να υπάρξει μία επίσημη τοποθέτησή του για τα θέμα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ Ηρακλής. Με ιδιαίτερη ευγένεια δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την πορεία των συζητήσεων, τονίζοντας ουσιαστικά ότι απομένουν τα τυπικά για να αναλάβει τον Ηρακλή.

«Αγαπώ τον Ηρακλή, αγώνες του οποίου παρακολούθησα από κοντά όταν βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο αγαπώ και την πόλη που έχει ζεστούς και φιλόξενους κατοίκους. Φυσικά και ενδιαφέρομαι να αναλάβω την ομάδα, είμαι σοβαρός όπως και το ενδιαφέρον μου. Είμαστε στην τελική ευθεία, είμαστε σε επικοινωνία καθημερινά με τους ανθρώπους της ομάδας ενώ υπάρχει συνεργασία και με τους δικηγόρους μας. Αύριο θα στείλω χρήματα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να φύγει η πίεση που υπάρχει. Καταλαβαίνετε ότι αναφέρομαι στους ποδοσφαιριστές, στο stuff, για να αρχίσει να λειτουργεί η ομάδα.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: