Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Σαράτσης: «Μαθαίνει ο Σαββίδης»

Για το φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Παναγιώτη Ποικιλίδη, τον… προπονητή Γκαρσία, τον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε στο Αθλητικό Metropolis το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανος Σαράτσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό προς τιμήν του Παναγιώτη Ποικιλίδη: «Την επόμενη Τρίτη το απόγευμα στο γήπεδο της Καλαμαριάς θα διεξαχθεί φιλικό τουρνουά προς τιμήν του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ολος ο κόσμος της Θεσσαλονίκης είναι καλεσμένος, θα γίνουν κάποιες εκδηλώσεις που θα είναι προπομπός αυτών που θα ακολουθήσουν».

Για το ταξίδι στην Τραπεζούντα με την ομάδα Πόντιων καλλιτεχνών του Παλαλιακού: «Ο Παναγιώτης ήταν μέλος αυτής της ομάδας. Τα παιδιά είχαν προγραμματίσει το ταξίδι και μετά από αυτό το συμβάν πήραν μία φανέλα με το όνομα του Παναγιώτη στην Παναγία Σουμελά και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ για τον Παναγιώτη και τον ΠΑΟΚ. Ηταν μαζί μας ο Παναγιώτης. Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, θέλουμε να είμαστε συνεχώς δίπλα στην οικογένεια του Παναγιώτη».

Για τη νέα προσπάθεια στον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Κάθε χρονιά που ξεκινάει όλοι είμαστε αισιόδοξοι. Τα δύο τελευταία χρόνια ένα παραπάνω έχοντας έναν μεγαλομέτοχο που δαπανάει χρήματα. Τα δύο χρόνια που πέρασαν, όμως, δεν ήρθε αυτό που περιμέναμε ούτε εμείς, ούτε ο μεγαλομέτοχος. Φέτος φαίνεται κάτι να αλλάζει. Η ομάδα βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου ΠΑΟΚτσή, ο Αγγελος είναι ένας από εμάς. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα, πιστεύω ότι θα αλλάξουν όλα. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από τα να περιμένουμε».

Για το αν τα δύο τελευταία χρόνια σπαταλήθηκαν τα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη: «Δεν νομίζω ότι ο κ. Σαββίδης ήθελε τα προηγούμενα χρόνια να σπαταλήσει χρήματα χωρίς να έχει αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έγιναν κάποιες κινήσεις για τις οποίες στην τελική αυτός έδινε το ok. Βλέπουμε και τώρα ότι δεν γίνεται κάτι αν δεν αποφασίσει ο ίδιος. Τον Στέφενς πέρσι ποιος τον έφερε; Δεν νομίζω ότι είναι άμοιρος ευθυνών. Δεν μπορούμε, βέβαια, να μην συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα δύο τελευταία χρόνια έφερε στην ομάδα έναν στρατηγικό σύμβουλο της αρεσκείας του, ο οποίος είχε και την μεγαλύτερη ευθύνη όσων συνέβησαν και όπως δήλωσε και ο ίδιος απέτυχε. Δείχνει, πλέον, ο κ. Σαββίδης ότι μαθαίνει και προσαρμόζεται στα ελληνικά δεδομένα».

Για το αν ο Πάμπλο Γκαρσία είναι έτοιμος για την προπονητική: «Αφού ο ίδιος ο Παύλος θέλει να γίνει προπονητής και ότι είναι ιδανικό να ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ και δίπλα από τον Αγγελο εμάς δεν νομίζει ότι μας πέφτει λόγος. Με τα μαθήματα που έχει πάρει από το ποδόσφαιρο δύσκολα κάνει λάθος, εμείς είμαστε μαζί του, όπως και με τον Αγγελο. Βέβαια, να σας πω την αλήθεια με ανησυχεί αυτή η καθυστέρηση στο θέμα του Πάμπλο».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: