Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Περιμένει Σάσα και Νικ!

Την απάντηση του Σάσα Βεζένκοφ μέσα στη μέρα και του Νικ Καλάθη άμεσα περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Αισιοδοξία για τις δύο υποθέσεις. Αναζήτηση σέντερ για το «τριφύλλι».

Περιμένει Σάσα και Νικ
Έκανε τις προτάσεις του και πλέον περιμένει απαντήσεις ο Παναθηναϊκός. Η πρώτη αναμένεται άμεσα. Οι «πράσινοι» έχουν προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο στον Σάσα Βεζένκοφ και ο 19χρονος Βούλγαρος καλείται μέσα στη μέρα να απαντήσει κι εφόσον ο καλύτερος νέος παίκτης της Α1 πέρσι και φέτος πει το «ναι», θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του από τον Άρη (250.000 ευρώ).

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Νικ Καλάθη. Οι νταμπλούχοι δεν ανησυχούν από τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή των Γκρίζλις, αφού γνωρίζουν πως ο 25χρονος άσος ψάχνει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από το «φτωχό» που προβλέπεται από την ομάδα του Μέμφις εφόσον μείνει. Ο διεθνής άσος, πάντως, διεκδικείται σίγουρα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ φημολογείται έντονα πως θα κινηθεί και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ψάχνοντας σέντερ

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να βγει στην αγορά για σέντερ, καθώς ο Στεφάν Λάσμε υπογράφει στην Αναντολού Εφές. Οι «πράσινοι» έχουν δεχτεί προτάσεις από μάνατζερ και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν, με τη διοίκηση να του προσφέρει ένα καλό μπάτζετ.

«Θα τα καταφέρει ο Λούντζης»

Ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, προπονητής του Μιχάλη Λούντζη στον Κρόνο για πολλά χρόνια, μίλησε στη SportDay για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Η συμφωνία είναι δεδομένη κι εκκρεμεί η ανακοίνωση της απόκτησης του 16χρονου άσου. «Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Είναι πολύ έξυπνος και διαθέτει εξαιρετική αντίληψη στο παρκέ. Είναι πολύ ψηλός (1,93μ.) και παρότι αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, μπορεί να παίξει και σαν σούτινγκ γκαρντ. Έχει άγνοια κινδύνου και μπορεί να βγάλει πολλή ενέργεια στο παρκέ. Είναι ήρεμο παιδί και δεν φοβάται. Του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψει και να βελτιωθεί. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», τόνισε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: