Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καραγκούνης: «Ό,τι κάναμε στο EURO»

Επανάληψη του προηγούμενου EURO, όταν με νίκη την τελευταία αγωνιστική η Εθνική πήρε την πρόκριση, «βλέπει» ο Γιώργος Καραγκούνης, που μίλησε μετά το 0-0 με την Ιαπωνία.

Καραγκούνης: «Ό,τι κάναμε στο EURO»
Όπως και οι συμπαίκτες του, έτσι και ο Γιώργος Καραγκούνης τα έδωσε όλα μέσα στο γήπεδο κόντρα στην Ιαπωνία. Έστω και με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Σάντος πήρε το 0-0 που τις αφήνει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να καταφέρει να νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο «Τυπάρας» έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας τονίζοντας πως μπορεί να συμβεί ότι και στο EURO όταν η νίκη επί της Ρωσίας έφερε χαμόγελα πρόκρισης.

«Σήμερα δεν θέλαμε την ισοπαλία αλλά να νικήσουμε. Δυστυχώς μείναμε με δέκα και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα . Αμυντικά παίξαμε πολύ καλά, επιθετικά θα μπορούσαμε ένα κάνουνε κάτι καλύτερο. Είπαμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Και μόνο που στην Ελλάδα όλοι θα περιμένουν αυτό το ματς με την ελπίδα πως μια νίκη θα μας στείλει στην επόμενη φάση, για μας αποτελεί ικανοποίηση. Έχουμε μπροστά μας πέντε μέρες δουλειάς μέχρι το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά και να κάνουμε ό,τι κάναμε στο EURO με τη Ρωσία. Να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: