Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:«Στέλνω το τσέκ»!

Minolta DSC
Το Arenafm.gr  έριξε φως στον άγνωστο Σπύρο Παπαθανασάκη και μεταφέρει την πρόθεση του να αναλάβει τον Ηρακλή, στέλνοντας άμεσα χρήματα για να λειτουργήσει η ομάδα. Ο ομογενης επιχειρηματίας, τόνισε ότι το θέμα είναι στην τελική του ευθεία και απομένουν λεπτομέριες για να «πέσουν» οι υπογραφες.
«Το θέμα είναι στην τελική ευθεία. Συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό και έχουμε φτάσει στο σημείο όπου θα πρέπει να συμφωνήσουμε οριστικά.  Οι δικηγόροι μας συζητούν εδώ και τρεις μέρες. Έχω ένα δικηγόρο στην Αθήνα και ένα στον Καναδα και έχουμε ρυθμίσει τις περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα τέτοιο «deal» δεν κλείνει μέσα σε μια μέρα. Για αυτό τον λόγο από την στιγμή που έχω κατασταλάξει προχωράω παρακάτω. Θα στείλω τις επόμενες μέρες τσέκ  στην Ελλάδα που θα προορίζεται για τον Ηρακλή. Πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί η ομάδα και να κρατήσουμε τους παίκτες. Γνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα και θα έχουμε περιορισμους και επιβάλλεται να κρατήσουμε αυτούς που χρειάζεται η ομάδα».
-          Πότε πιστεύετε ότι θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.
-          «Είναι θέμα χρόνου. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και την συμφωνία και θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω μάθει αρκετά για τον  Ηρακλή και θέλω να γίνει ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο για να το πετύχουμε».
-          Υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει η συμφωνία ή να υπάρξουν κάποια προβλήματα;
-          «Έχουμε ξεπεράσει τις περισσότερες δυσκολίες. Όπως για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα αλλά και πως θα περάσει η ομάδα στα χέρια μου. Απομένουν λεπτομέρειες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: