Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Εξετάζει Καγκελμάχερ!!

Την περίπτωση του Γκάρι Κρίστοφερ Καγκελμάχερ, που αποχωρεί από τη Μονακό, εξετάζει για τα στόπερ ο Παναθηναϊκός. Σύσκεψη κορυφής σήμερα στην ομάδα. Στις ΗΠΑ με την… κούπα ο Κωνσταντίνου.

Εξετάζει Καγκελμάχερ
Ένα νέο όνομα προέκυψε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και το κέντρο άμυνάς του, όπου αναζητεί τουλάχιστον έναν παίκτη (θα αποκτηθεί και δεύτερος αν δεν μείνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ). Ο λόγος για τον Γκάρι Κρίστοφερ Καγκελμάχερ, ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται.

Ο 26χρονος στόπερ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1988 (έχει ύψος 1,83 μ.) είναι Ουρουγουανός, αλλά έχει και γερμανικό διαβατήριο. Μένει ελεύθερος από τη Μονακό, από την οποία φέτος έπαιξε δανεικός στη Βαλανσιέν έχοντας 33 συμμετοχές. Άρχισε την καριέρα του στην πατρίδα του και την Ντανούμπιο, ενώ είχε ένα πέρασμα από τη Ρεάλ πραγματοποιώντας μία εμφάνιση με την πρώτη ομάδα, προτού παίξει στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας» και δοθεί δανεικός στη Γκέρμιναλ. Το κασέ του είναι προσιτό, καθώς δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Αποφάσεις τόσο για τη θέση του στόπερ, όσο και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα θα ληφθούν στη συνάντηση κορυφής που θα έχουν σήμερα στα γραφεί της ΠΑΕ Αλαφούζος, Αναστασίου, Νταμπίζας, Σαραβάκος και Σαμαράς. Οι «πράσινοι» θα ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για τις υποθέσεις των Σίλντενφελντ και Αμπέντ, τους οποίους δείχνουν διάθεση να περιμένουν για κάποιες μέρες ακόμη, αλλά όχι… αιώνια. Ειδικά για τον Αλγερινό μέσο, τα περιθώρια υπομονής για τις διαθέσεις της Νιούκαστλ μπορεί να γίνουν μεγαλύτερα εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του Καραγκούνη.

Σε ό,τι αφορά στον Ζέκα, από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί η επέκταση συμβολαίου του, πιθανότατα μέχρι το 2018. Η συμφωνία είναι δεδομένη και έχουν ανταλλαγεί και τα υπογεγραμμένα συμβόλαια.

Η κούπα στην ομογένεια

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ταξίδεψε στις ΗΠΑ και σήμερα θα δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του συνδέσμου Panatha USA. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έχει στις αποσκευές του και το τρόπαιο του κυπελλούχου Ελλάδας. Στόχος είναι να προσελκύσει μέλη για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: