Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Πρόβλημα σε ΆΕΚ, Άρη»

panagopoulos_080408
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος αναφερόμενος στις ομάδες που πέφτουν εκουσίως στην Γ΄Εθνική για να γλυτώσουν τα χρέη. Αναφέρθηκε στις παρανομίες που έχει κάνει η ΑΕΚ ενώ μίλησε και για την περίπτωση του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Για την ΑΕΚ και να μια ομάδα που πέφτει στην Γ’ Εθνική «καθαρίζει» εύκολα: «Ποτέ δεν καθαρίζει εύκολα, και τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Στην ΑΕΚ υπάρχει μια παραπληροφόρηση, δημιουργούσε άλλες εικόνες και ψευδαισθήσεις. Η ΑΕΚ όπως και άλλες ομάδες έκανε προσπάθεια να πέσει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τους ευνόησαν οι αναδιαρθρώσεις και να επανέλθουν σε κάποια χρόνια. Όπως δεν …καθαρίζεις την μπουγάδα, υποβιβαζόμενος εκουσίως στην Γ Εθνική. Η ΑΕΚ έχει μπλέξει σε ένα φαύλο κύκλο παρανομιών με αρχή την εκκαθάριση που έκανε που είχε φοβερές παρανομίες. Δεν είναι εύκολη περίπτωση να σβήσεις τα χρέη, δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα προκύψει.  
Για τον Άρη το θεωρώ τραγωδία να κάνει κάτι τέτοιο. Έχω δουλέψει για τον Άρη και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πέσει ο Άρης στην Γ’Εθνική.
Για τα χρήματα που πέρασαν από τον Άρη τα τελευταία χρόνια: «Πέρασαν απίστευτα χρήματα από τον Άρη. Το ποσό είναι τεράστιο και θα μπορούσε κάλλιστα να συντηρήσει ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γίνανε πράγματα ασύλληπτα, κλείστηκαν μεταγραφές που δεν έπρεπε, δοθήκαν υπέρογκες αμοιβές . Έγινε ένα αλισβερίσι που ωφέλησε κάποιους ανθρώπους, δεν ωφέλησε τον σύλλογο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: