Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Βιεϊρίνια: «Ότι καλύτερο η επιστροφή Ρονάλντο»

Την Κυριακή ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο συμπαίκτης του στην Πορτογαλία, Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε λόγο για το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί στην ομάδα του ενόψει Μουντιάλ.

Βιεϊρίνια: «Ότι καλύτερο η επιστροφή Ρονάλντο»
Αρχίζει να βρίσκει ξανά την φόρμα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο συμβάν.

Μπορεί να απουσίασε από τα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, ωστόσο ο σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Κυριακής και η κατάστασή του εμπνέει πλέον αισιοδοξία.

«Για εμάς είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο», ήταν η παραδοχή του μέσου της Βόλφσμπουργκ, προσθέτοντας: «Η παρουσία του στην εθνική ομάδα, δίνει κίνητρο στους άλλους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για την Πορτογαλία επειδή είναι ένας ακόμα παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Επιπλέον εξέφρασε την πίστη του πως θα συνεχίσει να ανεβαίνει και θα επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της εθνικής.

«Νομίζω πως η τελευταία προπόνηση έδωσε απαντήσεις. Έδειξε πως έρχεται για να βοηθήσει την ομάδα και είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτό», ήταν η τοποθέτηση του Βιεϊρίνια, για να συμπληρώσει: «Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Θεωρώ πως αυτό ήταν ότι καλύτερο μας έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: