Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Αφήνει τον Σίλντεφελντ, πάει για άλλον!

Αρνητική τροπή στο θέμα της παραμονής του Γκόρντον Σίλντεφελντ στον Παναθηναϊκό με τους υπεύθυνους να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Αφήνει τον Σίλντεφελντ, πάει για άλλον!
Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ δεν θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η αρχική ενημέρωση που είχε ο Παναθηναϊκός από την διοίκηση της Ντιναμό Μόσχας ότι ο Κροάτης αμυντικός ήταν πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται και τελικά θα δινόταν και πάλι δανεικός στους πράσινους.

Ωστόσο, η ομάδα της Μόσχας άλλαξε τη στάση της… Ο προπονητής των Ρώσων να ζητάει να μην αφεθεί ελεύθερος ένας διεθνής παίκτης προτού αξιολογηθεί στο μουντιάλ, παρότι μέχρι πρότινος δεν τον γνώριζε καν και τον αγνοούσε.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Παναθηναϊκός αφήσει την περίπτωση του Σίλντεφελντ και να στραφεί σε άλλες λύσεις για τη θέση του στόπερ.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη στα χέρια του μια λίστα με κεντρικούς αμυντικούς και ξεκινάει άμεσα τις επαφές μαζί τους.

Αν αλλάξει κάτι δραματικά στη στάση των Ρώσων και δεν έχει κλείσει κάποιος άλλος στόπερ πιθανόν θα πέσει και πάλι στο τραπέζι το θέμα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι η υπόθεση τελειώνει οριστικά.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό Μόσχας ήταν προχωρημένες αρκετά. Για παράδειγμα οι πράσινοι είχαν λάβει σχετικά έγγραφα στα οποία υπήρχαν οι δόσεις της, έχοντας την επισήμανση ότι ο νέος δανεισμός του παίκτη θα επικυρωνόταν με την επιστροφή του προέδρου της Ντιναμό στη Μόσχα.

Η εξέλιξη αυτή είναι καθαρά μια διαφωνία μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και του προπονητή της. Ο Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει ότι μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ θέλει να γνωρίζει την οριστική απόφαση της ομάδα της Μόσχας.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε… Ίσα – ίσα που οι Ρώσοι επεσήμαναν ότι στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουν να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση. Οι πράσινοι δεν είχαν την διάθεση να περιμένουν κι άλλο κι έτσι απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: