Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ρονάλντο: «Μου θυμίζει εμένα ο Νεϊμάρ»

Τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ έχρισε ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, ως τον παίκτη που θα «λάμψει» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Εξέφρασε την πίστη του για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Ρονάλντο: «Μου θυμίζει εμένα ο Νεϊμάρ»
Την άποψη πως ο Νεϊμάρ θα είναι ο καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία, εξέφρασε ο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, το «φαινόμενο» υποστήριξε πως για τον νεαρό άσο της Μπαρτσελόνα, η πίεση δεν θα λειτοςργήσει εναντίων του και γι’ αυτό θα πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις στην χώρα του καφέ, ενώ αποκάλυψε πως του θυμίζει τον εαυτό του!

«Είναι πολύ καλός. Ο Νεϊμάρ είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας σπουδαίος παίκτης κι ένας νεαρός όπως ήμουν κι εγώ στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που έπαιξα, το οποίο ήταν το ’98», ήταν η τοποθέτηση του παλαίμαχου επιθετικού, για να συμπληρώσει:

«Είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ ήρεμος, μπορεί να αντέξει την πίεση. Έχουμε μεγάλες ελπίδες πως θα είναι ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης και πως η Βραζιλία θα στεφτεί πρωταθλήτρια».

Επιπλέον τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η Βραζιλία θα φιλοξενήσει μια φανταστική διοργάνωση.

«Είναι φανταστικό που έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο εδώ στην Βραζιλία, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά δρώμενα που υπάρχουν. Όλοι γνωρίζουν πως είμαστε ένας ποδοσφαιρικός λαός και θα δείξουμε την κουλτούρα μας, τους ανθρώπους και τι πόλεις μας στον κόσμο. Είναι μια τρομερή ευκαιρία να δείξουμε την Βραζιλία σε όλο τον κόσμο», ήταν τα λόγια του Ρονάλντο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: