Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

«Παπ»-Day!!

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος να απαντήσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο για την πρόταση που έχει δεχθεί από την ΑΕΚ. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς επιθετικού.

«Παπ»-Day!
Την απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου περιμένει σήμερα η ΑΕΚ στην πρόταση που του είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται να απαντήσει θετικά στην «Ένωση», αφού αυτή τη στιγμή δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του από ελληνική ομάδα ή του εξωτερικού.

Πρόθεση του διεθνούς φορ είναι να εξασφαλίσει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και δεν αποκλείεται να γίνει ένα «παζάρι» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αν ο «Δικέφαλος» φτάσει τις απαιτήσεις του παίκτη, τότε θα τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Στην περίπτωση που ο Παπαδόπουλος απαντήσει αρνητικά, τότε η ΑΕΚ θα στραφεί στην περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι σταντ-μπάι.

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται η «Ένωση» να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Την υπόθεση φέρεται να αναλαμβάνει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας απευθείας ο ίδιος με τη διοίκηση της αρκαδικής ΠΑΕ και να προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του μισού εκατ. ευρώ που έχουν προβάλει σε πρώτη φάση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: