Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Πάει για Γκαζαριάν!

Ο Ολυμπιακός προχωρά για την απόκτηση του διεθνούς Αρμένιου μεσοεπιθετικού, Γκεβόρκ Γκαζαριάν. Πώς προέκυψε η μεταγραφή του; Δείτε video με τον παίκτη σε δράση.

Πάει για Γκαζαριάν
Έτοιμος να προχωρήσει σε ακόμη μια μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκεβόρκ Γκαζαριάν. Πρόκειται για έναν 26χρονο Αρμένιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ, διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σαχτιόρ, ως δανεικός από την ομάδα του Ντόνετσκ. Μάλιστα είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ. Παίζει ως μεσοεπιθετικός και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, καλύτερα όμως στα δύο άκρα.

Σκοπός των Πειραιωτών είναι ο Γκαζαριάν να έρθει στην ομάδα και προσθέσει άλλη μια λύση για τα άκρα, ουσιαστικά δίνοντας μεγάλο εύρος επιλογών στον Μίτσελ.

Ο σχεδιασμός της ομάδας σχετικά με τα άκρα εμπεριέχει την παραμονή του Κάμπελ ή στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτό δύο μεταγραφές 11άτων παικτών. Οι παίκτες αυτοί, με τον Γκαζαριάν και τον Κολοβό θα είναι οι διαθέσιμοι παίκτες που θα υπάρχουν στα άκρα.

Πώς προέκυψε…
Ο Ολυμπιακός στις συζητήσεις με τον ατζέντη Μίνο Ραϊόλα, για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι έμαθε και για την περίπτωση του 26χρονου διεθνούς Αρμένιου.

Έκανε την αναζήτησή του, τα όσα έμαθε για τον Γκαζαριάν είναι άκρως ικανοποιητικά και έτσι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν την περίπτωσή του.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: