Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Αυτός είναι ο Γκαζαριάν!

Το προφίλ του Γκεβόρκ Γκαζαριάν, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στον Ολυμπιακό, σκιαγραφεί ο Βασίλης Πλιάτσικας στη SportDay.

Αυτός είναι ο Γκαζαριάν
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Βασίλης Πλιάτσικας για τον Γκεβόρκ Γκαζαριάν, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής χαφ της Μέταλουργκ Ντόνετσκ μίλησε στη SportDay για τον Αρμένιο εξτρέμ, ο οποίος – σύμφωνα με όσα είπε – έχει αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πλιάτσικας στη SportDay

«Τον συνάντησα στην Τουρκία, τον περασμένο Ιανουάριο, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι έχει πολύ καλές επαφές με την μπάλα, κινείται στον χώρο.

Δεν είναι τυχαίο όταν στα αποδυτήρια μου έλεγαν πως τον είχε συστήσει στην ομάδα ο Χένρικ Μχιταριάν! Γιατί δεν έπαιζε βασικός (10 ματς/320'/1 γκολ);

Ο Μπολμπάτ που ήταν δανεικός από τη Σαχτάρ είχε ειδικό όρο στο συμβόλαιο για να ξεκινάει στην 11άδα. Το παιδί είναι δεξιοπόδαρος και η... original θέση του είναι αριστερό εξτρέμ.

Το σύστημα που παίζαμε ήταν 4-1-2-3 και ο Γκεβόργκ με τη σπιρτάδα που τον διακρίνει έκλεινε από τα αριστερά με ανάποδο πόδι για να "τελειώνει" τις φάσεις.

Υπήρχαν και 2-3 ματς που χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός εσωτερικός μέσος στους "2" του άξονα, αλλά φαινόταν ότι "πνιγόταν". Θέλει ελευθερία χώρου για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του...». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: