Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Χριστόπουλος: «Πολύ δύσκολο το έργο μου»

Υπόσχεση πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει ο Πλατανιάς τους στόχους του, έδωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος, τονίζοντας ότι το έργο του είναι πολύ δύσκολο.

Χριστόπουλος: «Πολύ δύσκολο το έργο μου»
Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτελούσε ουσιαστικά από τις 23 Μαΐου τον νέο προπονητή του Πλατανιά, καθώς είχε ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Την Κυριακή ο 41χρονος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κρήτης, αναλαμβάνοντας και τυπικά τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με αφορμή αυτό το γεγονός έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Πλατανιά Χανίων, που μου εμπιστεύθηκε τη θέση του προπονητή της ομάδας. Είναι σημαντικό για εμένα ότι με έκαναν να νιώσω ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Πλατανιά και θέλω πολύ να συνεργαστώ με τους ανθρώπους της. Ξέρω ότι το έργο που με περιμένει είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας μας ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: