Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Μιλάει με Γκίλιεν ο Αστέρας!

Στην αποκάλυψη ότι είναι σε συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης προχώρησε ο Βλάνταν Γκίλιεν, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του.

Μιλάει με Γκίλιεν ο Αστέρας
Δεδομένη θεωρούσαν κάποιοι την κίνηση του Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση ξένου τερματοφύλακα, παρότι προσφάτως ο Γιώργος Μπαντής ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, ο Βλάνταν Γκίλιεν προχώρησε στην αποκάλυψη των επαφών με τους Αρκάδες για να πλαισιώσει τον Έλληνα γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος πορτιέρο είπε στους συμπατριώτες του: «Ο Αστέρας ενδιαφέρεται σοβαρά για μένα, αλλά η προσφορά είναι μέχρι στιγμής κατώτερη των προσδοκιών μου. Αν o Αστέρας αυξήσει την προσφορά, τότε είμαι πολύ κοντά στην απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Υπάρχουν προτάσεις και από το Ιράν και την Πορτογαλία. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν σύντομα τα διλήμματα».

Ο 25χρονος παίκτης είχε ξεχωρίσει με τη φανέλα της Σουτιέσκα, στη συνέχεια πήγε στην πορτογαλική Νασιονάλ (όπου ήταν δεύτερη επιλογή για μία τριετία) και από πέρυσι ανήκει στο δυναμικό της ΟΦΚ Μπέογκραντ.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόκτηση του Ρίτσι Κιτοκό και του Νίκο Φερνάντες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις τους με Χαέν και Λόρκα, αντίστοιχα.

Παράλληλα, «κλεισμένος» θεωρείται και ο Αργεντινός επιθετικός, Πάμπλο Μάσα, η ανακοίνωση για τον οποίο επίσης δεν θα αργήσει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: