Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το είπε ο Αντσελότι… το κάνει η Βιγιαρεάλ!!

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία της Ρεάλ Μαδίτης με την Βιγιαρεάλ για τον δανεισμό του Άλβαρο Μοράτα για την επόμενη σεζόν. Είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα την αποχώρηση ο Αντσελότι.

Το είπε ο Αντσελότι… το κάνει η Βιγιαρεάλ!
Την Δευτέρα ο Κάρλο Αντσελότι είχε αποκαλύψει πως η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να παραχωρήσει δανεικό τον Άλβαρο Μοράτα προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ήδη η Βιγιαρεάλ…

Πιο συγκεκριμένα, ο Τύπος στην Ισπανία αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού για του χρόνου, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως σημαντικός παράγοντας στην απόφαση του Μοράτα ήταν ο Ντιέγκο Λόπεθ, καθώς ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας» είχε περάσει πέντε σεζόν στην καριέρα του με το «κίτρινο υποβρύχιο»!

Πρόθεση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του 21χρονου Ισπανού που λήγει το 2015, καθώς τον θεωρεί ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ των επόμενων ετών.

Από την πλευρά του ο Μοράτα γνωρίζει πως είναι δύσκολο να εξελιχθεί σε μια ομάδα που έχει τόσο μεγάλη ποιότητα στην επιθετική της γραμμή κι αναμένεται να συμφωνήσει και να οριστικοποιήσει τον δανεισμό του στην Βιγιαρεάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: