Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο απολογισμός των μικρών στο Pfingst Cup!

Μόνο κερδισμένοι – από εμπειρίες, αποδοχή, ζεστή φιλοξενία και αβίαστο χειροκρότημα – νιώθουν οι μικροί του ΠΑΟΚ από το ταξίδι τους στη Γερμανία, στο τουρνουά Pfingst Cup, το οποίο διεξήχθη στο Μέχενγκλαντμπαχ, στο Κέμπεν και στο Λεβερκούζεν. Ακόμα κι αν σε πολλές περιπτώσεις φάνηκαν εξωφρενικά άτυχοι, ακόμα κι αν άξιζαν καλύτερο πλασάρισμα, αυτό το ταξίδι θα το θυμούνται πάντα. Η Κ11 κατετάγη 7η ανάμεσα σε 54 ομάδες, η Κ10 9η σε 56 ομάδες και η Κ9 10η ανάμεσα σε 36 ομάδες.

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν σημαντικές και ευρείας έκτασης νίκες, είχαν την συμπαράσταση ομογενών, φίλων του ΠΑΟΚ και οι πάντες δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι στο Pfingst Cup οι διοργανωτές φιλοξενούν τα παιδιά ανά έξι σε σπίτια ντόπιων. Προπονητές και ποδοσφαιριστές δηλώνουν ευγνώμονες για τους οικοδεσπότες τους που δεν ήταν μόνο ελληνικές οικογένειες, φυσικά, αλλά και γερμανικές.

Κ11 – Λύγισε από τη Φορτούνα

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Κ11 που κατετάγη 7η ανάμεσα σε 54 ομάδες, καθώς αποκλείστηκε στην φάση των «8» από την Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-0). Στη συνέχεια έπαιξε για τις θέσεις 5-8, κερδίζοντας την Hasselcher 2-1, ωστόσο έχασε 1-0 από την Κοπεγχάγη.

Τα αποτελέσματα της 2ης μέρας:

Τβέντε – ΠΑΟΚ 1-3, Ααχεν – ΠΑΟΚ 1-1, RB Leipgi – ΠΑΟΚ 1-0. Στους «16» ΠΑΟΚ – Γιάρο 1-1 (2-1 στα πέναλτι), στους «8» ΠΑΟΚ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-1 και για τις θέσεις 5-8 ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη 0-1 και ΠΑΟΚ – Hasselcher 2-1.

Κ10 – Αχ, αυτά τα δοκάρια…

Με μια μεγάλη νίκη (2-0) κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν η Κ10 πέρασε στους 12 του τουρνουά μαζί με την Ντόρτμουντ και την Μάιντς. Εκεί δυστυχώς, ένα βήμα από τον ημιτελικό, η Κ10 του ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση με 1-0 από την Μπόχουμ. Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό ότι τα πιτσιρίκια του Δικεφάλου έχασαν τέσσερα τετ α τετ, ενώ είχαν και τρία δοκάρια. Η Κ10 κατετάγη 9η ανάμεσα σε 56 ομάδες.

Τα αποτελέσματα της 2ης μέρας:

ΠΑΟΚ – Καϊζερσλάουτερν 2-0, ΠΑΟΚ – Μπόχουμ 0-1, ΠΑΟΚ – Λεβερκούζεν 0-1 και ΠΑΟΚ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-1 (5-3 στα πέναλτι)

Κ9 – Ολα ήταν εναντίον τους!

Οι πιο μικροί του ΠΑΟΚ έκλαιγαν γοερά, καθώς δεν πίστευαν τον τρόπο που αποκλείστηκαν από την οκτάδα. Έχασαν 2-1 από την Ντούισμπουργκ και ο διαιτητής τους αρνήθηκε πέναλτι, έφεραν 0-0 με την Μάιντς, απλά γιατί η μπάλα δεν …ήθελε να μπει και τέλος έχασαν 2-1 από το Αμβούργο λίγο πριν από την εκπνοή με γκολ που επιτεύχθηκε με το …χέρι. Νωρίτερα, είχαν φιλοδωρήσει με τέσσερα γκολ την Βέρντερ Βρέμης. Τελικά, τερμάτισαν στη 10η θέση του τουρνουά.

Τα αποτελέσματα της 2ης μέρας:

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι Μπλε 4-1, ΠΑΟΚ Ελσίνκι Λευκή 2-0, ΠΑΟΚ – Ντούισμπουργκ 1-2, ΠΑΟΚ – Μάιντς 0-0, ΠΑΟΚ – Βέρντερ Βρέμης 4-1, ΠΑΟΚ – Αμβούργο 1-2.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: