Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

«Τεσσάρα» η Γκάνα πριν το Μουντιάλ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόρνταν Αγιού η Γκάνα επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Νότιας Κορέας και έδειξε ότι δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για Γερμανία, Πορτογαλία και ΗΠΑ. Δείτε τα γκολ!

«Τεσσάρα» η Γκάνα πριν το Μουντιάλ
Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Γκάνα επικράτησε με σκορ 4-0 της Νότιας Κορέας, μία εβδομάδα προτού αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την αφρικανική ομάδα ήταν ο Τζόρνταν Αγιού, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και έδειξε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει το βάρος της επίθεσης των «μαύρων αστεριών».

Συγκεκριμένα, ο διεθνής φορ της Μαρσέιγ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 44’, 53’ και στο 89’. Το άλλο γκολ του συγκροτήματος του Κουέσι Άπια πέτυχε ο αρχηγός, Τζίαν Ασαμόα.

Θα μπορούσε, όμως, να πει κανείς ότι το παιχνίδι κρίθηκε από τον τραυματισμό του Ουαρίς στο 6’΄, αφού ο Αγιού πέρασε στη θέση του και η Γκάνα έστειλε μηνύματα σε Γερμανία, Πορτογαλία και ΗΠΑ που είναι μαζί της στον έβδομο όμιλο του Μουντιάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: