Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Χρόνια πολλά Κρίστι Κιόσε!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες στον Κρίστι Κιόσε, ο οποίος γεννήθηκε πριν από 19 χρόνια και την τελευταία τριετία έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

Ο γεννημένος στην Κορυτσά δυναμικός αμυντικός που ζει με την οικογένειά του εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος, είχε συμμετάσχει στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στη διάρκεια του πρωταθλήματος έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Superleague απέναντι στον Λεβαδειακό, ως επιβράβευση για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα Κ20 του Δικεφάλου, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Λίγες ημέρες πριν τα 19α γενέθλιά του ο Κρίστι Κιόσε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής ανδρών της Αλβανίας για το φιλικό ματς με το Σαν Μαρίνο, στο οποίο και επιλέχθηκε να αγωνιστεί μπαίνοντας ως αλλαγή στο 73? από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζιάνι ντι Μπιάτζι πραγματοποιώντας την πρώτη διεθνή εμφάνισή του με την ομάδα των ανδρών της χώρας του, δίπλα στον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ και κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό του Εργκους Κάτσε. Ο Κιόσε είχε αρκετές συμμετοχές τόσο στην Κ19 της εθνικής Αλβανίας, όσο και στην εθνική Ελπίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: