Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

«Μια μαγική χρονιά»!

Για την απίστευτη πορεία που είχαν οι Τράχωνες και η οποία κατέληξε σε μια «τρελή» άνοδο στη Β’ Εθνική, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Καλοπίτας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

«Μια μαγική χρονιά»!
Με ένα γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Τράχωνες νίκησαν πριν μερικές τον Ατσαλένιο κι έτσι κατάφεραν να πάρουν την άνοδο για τη Β’ Εθνική την ίδια στιγμή που ο αντίπαλός τους υποβιβαζόταν!

Έτσι, έκλεισε μια τρομερή σεζόν για την οποία μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του συλλόγου, Ηλίας Καλοπίτας.

Διαβάστε από όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Ζήσαμε μια μαγική, μια ονειρική χρονιά. Θέλαμε τη γρήγορη παραμονή αλλά ξέραμε πως παράλληλα έπρεπε να κάνουμε κ πρωταθλητισμό αφού έπεφταν οι 8 από τις 15 ομάδες! Ανεβήκαμε με μια νίκη 3-2 στο 97’! Ήταν φυσιολογικές οι καθυστερήσεις. Έπρεπε να βγει νικητής γιατί με το Χ ήμασταν και οι δύο καταδικασμένοι. Όταν τελικά έρχεται μια άνοδος με αυτό τον τρόπο, είναι κάτι ονειρεμένο.

Έχει γραφτεί ιστορία με αυτό το γεγονός. Ξέρουμε τις καταστάσεις που επικρατούν. Οι Τράχωνες είναι οργανωμένο σωματείο χωρίς όμως μεγάλη δυναμική. Υπήρξε πολύ καλή συνεργασία και πετύχαμε κάτι που θα το θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή, ό,τι κι αν πετύχει ο καθένας στην καριέρα του από εδώ και πέρα.

Είχαμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές και άλλους που έπαιξαν για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Η πίστη μας έδωσε την άνοδο! Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος παλεύαμε από την αρχή μέχρι το τέλος και κυνηγάγαμε τη νίκη.

Εύχομαι να ζήσω την εμπειρία της παραπάνω κατηγορίας. Το 50% είναι ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της αρχής. Το υπόλοιπο 50% είναι η δουλειά μέσα στη χρονιά. Κάνουμε κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα για την ομάδα. Τα παιδιά μπορούν να σταθούν, τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό και κάποια μπορούν να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: