Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο «λίγος» Νεϊμάρ και ο... τεμπέλης Μέσι!

Όχι μόνο δεν αποθέωσε τους Νεϊμάρ και Μέσι, ο πρώην άσος της Μίλαν, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, αλλά δήλωσε πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι κορυφαίος ενώ ο Αργεντινός αν και σπουδαίος δεν δίνει το 100%.

Ο «λίγος» Νεϊμάρ και ο... τεμπέλης Μέσι
Όλοι τέτοιο καιρό ασχολούνται με το Μουντιάλ και τα «αστέρια» του, έτσι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, μίλησε για δύο εκ των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης, Μέσι και Νεϊμάρ.

Όχι δεν τους αποθέωσε, όπως πολλοί θα περίμεναν. Αντίθετα τους άσκησε έντονη κριτική τονίζοντας, σε δηλώσεις του, πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός αν και έχει πολύ ταλέντο, δεν είναι παίκτης τοπ κλάσης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον ηγέτη της εθνικής Αργεντινής είπε πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος, όμως δεν δίνει ποτέ τον καλύτερο του εαυτό, εκτός από τα ματς με την Ρεάλ.

Ο Κροάτης παλαίμαχος δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sportske novosti « Ο Νεϊμάρ έχει εξαιρετικό ποδοσφαιρικό ταλέντο όμως έχει πολύ δρόμο για να γίνει κορυφαίος. Πάντως δεν θα γίνει ποτέ Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς, Ινιέστα και ειδικά Μέσι».

Ενώ για τον 26χρονο Αργεντινό: « Κάποιος πρέπει να του πει την αλήθεια. Δεν έχει φτάσει ακόμη σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι τελείως απροετοίμαστος και δεν έχει κίνητρο όταν δεν παίζει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν προετοιμαστεί σωστά θα γίνει ο καλύτερος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: