Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Λόγια… καρδιάς απ’ τον «Πίπο»

Έχει υπηρετήσει την Μίλαν παντού. Ξέρει από μέσα… τι εστί να ‘σαι «ροσονέρο». Κι αφού ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίνεται ως προπονητής στην πρώτη ομάδα, έδωσε το στίγμα του για το μέλλον!

Λόγια… καρδιάς απ’ τον «Πίπο»
Αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν απ’ έξω κι ανακατωτά τι «σημαίνει» Μίλαν, τότε ο Φίλιπο Ιντζάγκι είναι σίγουρα ένας εξ’ αυτών!

Ο αγαπημένος «Πίπο» των «ροσονέρι» πήρε σήμερα το χρίσμα για να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας απ’ τη νέα σεζόν και έδειξε έτοιμος να… ματώσει για την φανέλα. Όπως έκανε ως παίκτης στην 11ετία του στους Μιλανέζους κι όπως έκανε ως τεχνικός στις ακαδημίες απ’ το 2012 που ανέλαβε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα. Ευχαριστώ τον Μπερλουσκόνι και την ομάδα για την εμπιστοσύνη και την μεγάλη ευκαιρία που μου δίνουν. Είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που θα είμαι ο προπονητής της Μίλαν τη νέα σεζόν, ομάδα που υπηρέτησα τόσα πολλά χρόνια ως παίκτης. Μιας ομάδας με την οποία μοιράστηκα τόσες πολλές και αξέχαστες στιγμές. Θα δώσω τα πάντα για την φανέλα, με αφοσίωση, πάθος και αποφασιστικότητα, όπως έκανα ανέκαθεν ως παίκτης και ως προπονητής στις ακαδημίες. Πάμε Μίλαν», ανέφερε ο 40χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: