Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Πιστή... επιθετικά η Γερμανία!!

Καμία πρόθεση να αλλάξει το στυλ της εθνικής Γερμανίας δεν έχει ο Χόακιμ Λεβ ενόψει του Μουντιάλ, ο οποίος όμως τόνισε πως τα «πάντσερ» θα πρέπει να διορθώσουν τον τρόπο που αμύνονται!

Πιστή... επιθετικά η Γερμανία!
Δέσμευση πως η εθνική Γερμανίας θα παραμείνει μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, έδωσε ο Χόακιμ Λεβ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο 54χρονος τεχνικός υποστήριξε πως τα «πάντσερ» θα ακολουθήσουν τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και στην χώρα του καφέ, επιβεβαιώνοντας ωστόσο πως θα παρουσιάσουν διάφορα συστήματα.

«Έχουμε το δικό μας στυλ και είμαι πιστός σε αυτό. Ένα βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας είναι η προσαρμοστικότητα και αυτό περιμένω να το δω και στην Βραζιλία», ήταν η τοποθέτηση του Γερμανού προπονητή, για να προσθέσει: «Οι ομάδες πρέπει να μπορούν να εμπλουτίσουν τις τακτικές τους περισσότερο από ποτέ. Παίζοντας με ένα μόνο σύστημα δεν είναι αρκετό σήμερα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους τομείς που χρειάζεται βελτίωση η εθνική Γερμανίας, αλλά και στους νέους παίκτες της ομάδας.

«Έχουμε χάσει την ταχύτητα στο transition παιχνίδι μας και προφανώς θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να το διορθώσουμε», ήταν η παραδοχή του Λεβ, συμπληρώνοντας: «Κομμάτι της προετοιμασίας μας είναι να βοηθήσουμε τους καινούργιους παίκτες να καταλάβουν την φιλοσοφία μας. Επίσης θα πρέπει να κοιτάξουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να συμμετέχει όλη η ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: