Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Θέλει Ιταλία ο Μαντσίνι, αλλά…!

Καμία πρόθεση να αφήσει την Γαλατάσαραϊ δεν έχει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι που δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Τούρκους. Επιβεβαίωσε ωστόσο πως του λείπει η Ιταλία.

Θέλει Ιταλία ο Μαντσίνι, αλλά…
Το όνομα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε ακουστεί έντονα τον τελευταίο καιρό στην Ιταλία, με τον τοπικό Τύπο να κάνει λόγο για επιστροφή του στην Serie A. Τα σενάρια αυτά διαψεύσθηκαν όμως από τον ίδιο…

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε στην «Gazzetta dello Sport» πως του λείπει πολύ η πατρίδα του, τονίζοντας ωστόσο πως δεν αφήνει την Γαλατάσαραϊ την δεδομένη χρονική στιγμή.

«Μου λείπει η Ιταλία, όχι μόνο η οικογένειά μου αλλά και το ποδόσφαιρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι θα παραμείνω στην Γαλατάσαραϊ», ήταν η παραδοχή του Ιταλού προπονητή.

Επιπλέον επιβεβαίωσε πως πρόκειται για έναν σωστό επαγγελματία, δείχνοντας πως εκτός του συμβολαίου του, βρίσκει και νέες προκλήσεις με τους Τούρκους.

«Έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια και μέχρι στιγμής τα έχω πάει πολύ καλά. Εκτός των άλλων όμως, θα παίξουμε στο Champions League τη νέα σεζόν», ήταν η τοποθέτηση του Μαντσίνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: