Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το «άντρο» της Εθνικής!

Ξενοδοχείο, γήπεδο και πίσω στο ξενοδοχείο. Αυτό θα είναι το καθημερινό δρομολόγιο της Εθνικής στο Αρακαζού με τους διεθνείς να περνούν τις περισσότερες ώρες τους στο... καταφύγιο της ομάδας.

Το «άντρο» της Εθνικής
Από το μεσημέρι της Κυριακής και μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης, τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα διαμένουν στο ξενοδοχείο Radisson με εξαίρεση την παραμονή των δύο πρώτων αγώνων. Όταν δηλαδή, η αποστολή θα ταξιδέψει πρώτα στο Μπέλο Οριζόντε (σ.σ. για το ματς με την Κολομβία) και στη συνέχεια στο Νατάλ (σ.σ. για το παιχνίδι με την Ιαπωνία).


Η «βάση» του αντιπροσωπευτικού μας βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο του Αρακαζού. Η περιοχή έχει μεγάλο τουρισμό κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο ωστόσο ακόμα και τώρα που είναι η αρχή του χειμώνα βλέπεις τον κόσμο να κάνει το μπάνιο του στην παραλία Αταλάια.

Με φόντο τον Ατλαντικό Ωκεανό, οι διεθνείς θα χαλαρώνουν στο ξενοδοχείο από τις καθημερινές προπονήσεις, το τεχνικό τιμ θα σχεδιάζει τα πλάνα του για τα τρία ματς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής (σ.σ. ιατρικό επιτελείο, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές και φροντιστές) θα αναλάβουν να διατηρήσουν σε fit κατάσταση από κάθε άποψη τους ποδοσφαιριστές.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος υπάρχει για τις ομιλίες του Φερνάντο Σάντος και την παρακολούθηση σε βίντεο των τριών αντιπάλων της «γαλανόλευκης». Τα δωμάτια των διεθνών είναι μονόκλινα και παρέχουν όλες τις ανέσεις, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν και μια εξωτερική πισίνα.

Αναφορικά με την ασφάλεια της ελληνικής αποστολής, περιμετρικά του ξενοδοχείου υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις από την στιγμή που αφίχθη η ομάδα. Τις πρώτες ώρες όλα κυλούν ομαλά και μόνο όταν γίνονται αντιληπτοί οι διεθνείς έξω από το ξενοδοχείο από τους Βραζιλιάνους, υπάρχουν εκδηλώσεις θαυμασμού για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Δείτε πλάνα από το ξενοδοχείο της Εθνικής.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: