Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο πονεμένος Φαν Πέρσι!!

Επί μία εξαετία παίζει υπό τους πόνους της κούρασης και των τραυματισμών, όπως δήλωσε ο Φαν Πέρσι, με το φετινό Μουντιάλ να επιβαρύνει την κατάσταση του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού.

Ο πονεμένος Φαν Πέρσι
Η Ολλανδία σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο θα χρειαστεί να αποδείξει πως δεν είναι ομάδα «looser», με τα βαριά επιθετικά χαρτιά της ομάδας, τους Άριεν Ρόμπεν, Γουέσλι Σνάιντερ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι, να πρέπει να την σηκώσουν στις πλάτες τους.

Όμως, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλοντας πιθανώς να κατευνάσει τις μεγάλες -προς το πρόσωπο του-προσδοκίες, μετά και τις κακές εμφανίσεις στο Euro του 2012, αποκάλυψε πως τα τελευταία 5-6 χρόνια αγωνίζεται με έντονους πόνους, εξαιτίας της κούρασης και κάποιων τραυματισμών.

Διάλειμμα δεν υπάρχει για τον σέντερ φορ των «οράνιε», και το φετινό Μουντιάλ θα επιβαρύνει την κατάσταση.

«Τα τελευταία 5-6 χρόνια κάθε παιχνίδι περνάει με πόνους. Δεν μπορώ να σκεφτώ ματς που να μην ένιωσα ενοχλήσεις. Έχω συνηθίσει και με την ομάδα και το ιατρικό τιμ προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε».

Ενώ, για τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της «μουντιαλικής» προετοιμασίας, ο 31χρονος επιθετικός τόνισε: «Θα το παλέψω. Δεν ήταν σοβαρός τραυματισμός». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: