Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Ποδαρικό» με… Ουντινέζε!!

Με φιλικό κόντρα στην Ουντινέζε, στο ανακαινισμένο της γήπεδο, θα ολοκληρώσει το σπουδαίο καλοκαίρι η Καλλονή, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τρίτη ιταλική ομάδα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Ποδαρικό» με… Ουντινέζε!
Συνεχίζονται όπως -όλα δείχνουν- τα δυνατά φιλικά της Καλλονής απέναντι σε ιταλικές ομάδες, αυτή την φορά όμως αλλάζει το… σκηνικό.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Λέσβο επιστρέφει σήμερα (1/8) από την γειτονική χώρα, όπου αντιμετώπισε εκτός των άλλων, Φιορεντίνα και Νάπολι, για να κοντραριστεί με την Ουντινέζε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 13 Αυγούστου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «φριουλάνι» αποδέχτηκαν την πρόταση για φιλικό με την Καλλονή, χάρη στον πρόεδρο του συλλόγου…

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της στην Ιταλία, ο Νίκος Μιχαλάκης ξεκίνησε κι εν τέλει ολοκλήρωσε τις επαφές με την διοίκηση της Ουντινέζε, όπου θα παραταχθεί στην Λέσβο με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε και όλη του την παρέα, καθώς λίγες ημέρες μετά από τον μεταξύ τους αγώνα, θα ξεκινήσει το Καμπιονάτο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: