Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Δεν… κρατιέται ο Μπαρμπόσα!!

Ούτε λεπτό δεν έχασε ο Έλντερ Μπαρμπόσα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Λίγο αφότου ανακοινώθηκε, το μεγάλο απόκτημα της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα και πραγματοποίησε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση.

Δεν… κρατιέται ο Μπαρμπόσα!
Ευτυχώς που τα παιχνίδια της ΑΕΚ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Γιατί ο Έλντερ Μπαρμπόσα έδειξε έτοιμος να ‘παιζε… αύριο κιόλας με την «Ένωση».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Πορτογάλος κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Κι εκεί, όχι απλά γνώρισε το νέο προπονητή και τους συμπαίκτες του, αλλά προπονήθηκε κιόλας μαζί τους.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Μπαρμπόσα δε σκοπεύει καν ν’ αποχωρήσει για την πατρίδα του. Αντίθετα, την Παρασκευή θα δώσει εκ νέου το «παρών» στην πρωινή προπόνηση (08:00), ενώ μετά το τέλος της έχει προγραμματιστεί να κάνει και δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Γενικώς ο Πορτογάλος θέλει να εξοικειωθεί άμεσα με τη νέα του ομάδα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, θα συνεχίσει να γυμνάζεται μαζί της και όλες τις προσεχείς μέρες, ενώ θα την ακολουθήσει κανονικά και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο (μετά τις 9/8). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: