Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Προεργασία για δύο παίκτες!!

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League δίνει τη δυνατότητα στον Νίκο Νταμπίζα να κινηθεί πιο εντατικά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Προεργασία για δύο παίκτες
Με την ισοπαλία που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Με βάση αυτό ο Νίκος Νταμπίζας έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει πιο «ζεστά» για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Ωστόσο, δεν θα υπάρξει καμία προσθήκη, εφόσον δεν περάσει και ο επαναληπτικός αγώνας με τη Λεωφόρο με τη Σταντάρ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές, αφού αν επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, τότε θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν άλλες δύο μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα παίξει και στα πλάγια της επίθεσης και η άλλη για έναν μέσο που θα κινείται στον άξονα, όπως έκανε και ο Αμπέντ.

Όσον αφορά τώρα τον Αλγερινό άσο, αυξάνονται οι πιθανότητες για την παραμονή του στη Νιούκαστλ. Ο διεθνής άσος έπαιξε ως βασικός σε όλο το ματς με την Γουένσντεϊ και για ακόμη μία φορά έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αν περάσει, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και πρόταση αγοράς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: