Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Παράσχος: «Η νίκη δεν σημαίνει τίποτα»

Απόλυτα προσγειωμένος μετά τη νίκη του Ατρόμητου στην Βοσνία παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στις αρετές της Σεράγεβο, τονίζοντας πως η πρόκριση παραμένει ανοιχτή.

Παράσχος: «Η νίκη δεν σημαίνει τίποτα»
Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει για την υπόθεση πρόκρισης, παρά τη νίκη του Ατρόμητου απέναντι στην Σαράγεβο, όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως δεν περίμενε τόσο καλούς του Βόσνιους.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Στον καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι, αλλά η Σαράγεβο ήταν καλύτερη. Από εκεί και πέρα αλλάξαμε το σύστημα γιατί δεν αμυνόμασταν σωστά. Ίσως ήμασταν και τυχεροί, αφού δεν δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Όταν μπήκε ο Τάτος στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ στο τέλος.

Η νίκη, 2-1, δεν σημαίνει τίποτα, η Σαράγεβο έδειξε σοβαρή ομάδα. Δεν περίμενα να παίξουν τόσο γρήγορα. Είχαν καλούς τεχνίτες και ήταν επικίνδυνοι στις μονομαχίες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην Αθήνα και να μην παρουσιαστούμε, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Θα παίξουμε πιο επιθετικά»
, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: