Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Φιλοσοφία νικητή»

melissa-600x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Ψαχνών, Νίκος Μελίσσας. Μίλησε για τον “Δικέφαλο” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εμπειρίες που αποκόμισε στην Ολλανδία και στα στοιχεία που του μετέδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μελίσσας:
Για την προετοιμασία στην Ολλανδία:
“Ήταν μια καλή προετοιμασία. Δουλέψαμε, βελτιωθήκαμε στην φυσική κατάσταση και το σώμα μας και μας πέρασε ο προπονητής έναν άλλον τρόπο σκέψης. Φορέσαμε την φανέλα του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά, ήταν μεγάλη επιτυχία και θα με βοηθήσει για την συνέχεια. Μάθαμε πράγματα που μπορεί να μαθαίναμε σε έναν χρόνο. Ήταν κάτι καινούριο και βοήθησε και εμένα και όλα τα παιδιά”.
Για το γεγονός πως ωρίμασε:
“Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η προηγούμενη χρονιά στον Φωκικό αν και είχα έναν τραυματισμό. Ήταν και αυτό μια δοκιμασία. Γύρισα δυνατός και ήμουν 100% πλήρης για να παίξω. Η συμμετοχή σε πέντε φιλικά είναι για εμάς κάτι πολύ καλό και με βοήθησε πολύ”.
Για το αν στεναχωριέται που έφυγε ως δανεικός:
“Η θέση θέλει εμπειρία, παραστάσεις και αγώνες. Αν είχα μείνει θα ήταν δύσκολο να πάρω συμμετοχές. Στην Β’ εθνική είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, υπάρχει ανταγωνισμός και θέλω του χρόνου να είμαι ακόμα πιο ώριμος. Θα είναι μια χαμένη χρονιά αν δεν παίζεις σε αυτή την ηλικία. Τον τερματοφύλακα τον κάνουν καλύτερο οι συμμετοχές”.
Για το τι του είπε ο Αναστασιάδης:
“Μου είπε πως είναι ευχαριστημένος σε έναν βαθμό, το τι πρέπει να βελτιώσω και πως θα με παρακολουθούν όσο είμαι εδώ και θα είναι από πίσω μου”.
Για το γεγονός πως θα δουλέψει με τον Κούτση στον Ηρακλή Ψαχνών:
“Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω πάλι με τον κ. Κούτση, μου αρέσει να δουλεύω μαζί του και το περιβάλλον στην ομάδα είναι προσεγμένο, πέρυσι έκανε μια καλή πορεία στην Β’ εθνική και ελπίζω να κάνουμε κάτι παρόμοιο. Όσο αναφορά την φιλοσοφία του κ. Κούτση, το πώς στήνεται η ομάδα και οι ατάκες έχουν πολλές ομοιότητες με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Μάλλον ήταν ο αγαπημένος του προπονητής και θέλησε να πάρει τα καλύτερα στοιχεία”.
Για την χρονιά του ΠΑΟΚ:
“Είναι μια δύσκολη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις μεγάλες. Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία της ομάδας, του πρωταθλητή και του νικητή. Μαζί με τους νέους παίκτες θα υπάρχει μια πολύ καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Είμαι αισιόδοξος γιατί έζησα την ομάδα και ξέρω κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικός, θα πηγαίνει σε όλα τα ματς να κερδίσει και δεν θα υποτιμήσει κανέναν. Η χρονιά θα είναι επιτυχημένη αν πανηγυρίσει ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: