Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Νέες συμφωνίες συνεργαζόμενων ακαδημιών!

PAOK-academy-760X510
Ο ΠΑΟΚ διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργαζόμενων ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του καλωσορίζει στο PAOK Football Prints τις ακαδημίες Calcetto Χανίων, ΠΑΟΚ Κανήθου Χαλκίδας και το κέντρο ανάπτυξης αθλητικών δεξιοτήτων ΔΙΑ-ΠΛΑΣΗ στο Ωραιόκαστρο.
Στόχος της νεοσύστατης ακαδημίας που λειτουργεί στον πολυχώρο Nouvelle στο Ωραιόκαστρο, είναι η δημιουργία ενός αθλητικού περιβάλλοντος, στο οποίο η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία των παιδιών, συγχρόνως με την ανάπτυξη και βελτίωση των φυσικών και τεχνικών-ποδοσφαιρικών ικανοτήτων τους, θα προωθείται και θα εφαρμόζεται σύμφωνα με την αγωνιστική φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προπονητική διαδικασία θα τελεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Γκούρτσα.
calcetto
Αντιστοίχως προφορική συμφωνία επιτεύχθηκε και με τον Αθλητικό Σύλλογο Calcetto Χανίων, ο οποίος εκπαιδεύει ποδοσφαιρικά περίπου 150 παιδιά ηλικίας 6-14 ετών και στον οποίο τη διεύθυνση έχει οΝότης Ματηγάκης.
Το Calcetto ιδρύθηκε το 2005 και σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε πολλά παιδιά από το νομό Χανίων και είναι σήμερα μια από τις πιο άρτια οργανωμένες ακαδημίες της Κρήτης.

paokanithou2
Στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κανήθου Χαλκίδας, σύλλογος που ιδρύθηκε το 1984 και με τον οποίο επίσης υπήρξε προφορική συμφωνία ένταξής του στο PAOK Football Prints, εκπαιδεύονται περισσότερα από 100 παιδιά, με υπεύθυνο τον Βλάση Ταβλαρίδη.
 Πηγή: Paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: