Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Δύσκολη περίοδος»

649104d524ce216e8830b1f00aec497e_L
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη , Δημήτρης Καρατζιοβαλής. Μίλησε για τον νέο ρόλο του στους “κίτρινους” και την νέα χρονιά στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής:
Για της συζητήσεις του με τον Άρη:“Είχαμε κανα δυο συζητήσεις τον τελευταίο καιρό και συνεχίζουμε κανονικά”.
Για την δύσκολη περίοδο στον Άρη:“Διανύει μια δύσκολη περίοδο ο Άρης αλλά αυτό πρέπει να σου δίνει τα εφόδια να είσαι σωστός, σοβαρός, σιγά -σιγά να γίνουν οι διαδικασίες για παίκτες και ειδικά στην δουλειά που κάνω εγώ να έρθουν τερματοφύλακες. Ήρθε ο Καλογεράκης, ελπίζουμε να έρθουν άλλα δύο παιδιά για να ολοκληρωθεί η ομάδα”.
Για την Φούτμπολ Λιγκ:
“Γνωρίζω την κατηγορία και τι ισχύει. Οι αρμόδιοι πρέπει να κοιτάξουν το θέμα και να ξέρουμε τι γίνεται. Αν ισχύσει αυτό με τις πέντε μεταγραφές προσαρμόζεις τα δεδομένα και τους στόχους και θα κινηθείς κάπως καλύτερα. Βάση αυτών των πραγμάτων μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο”.
Για τις αρχικές σκέψεις όταν πήγε στον Άρη:“Ήταν μια σκέψη να συμμετέχω ενεργά στην ομάδα και να βοηθούσα από όλες τις θέσεις. Δεν γνωρίζαμε για τις μεταγραφές και αναπροσαρμόσαμε τα σχέδια μας. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για εμένα να δουλέψω σε αυτό το κομμάτι. Όταν βρίσκεσαι τόσα χρόνια σε μια διαφορετική θέση και καλείσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό είναι απρόσμενο. Ο Άρης είχε πάντα καλούς τερματοφύλακες και προπονητές και θέλω να έχω μια ανάλογη πορεία”.
Για τον Διούδη:“Από την στιγμή που το παιδί ανήκει σε μια άλλη ομάδα δεν μπορώ να πω κάτι. Γενικά και η ‘Α κατηγορία και η Β’ έχουν καλούς τερματοφύλακες. Ο Διούδης με τις εμπειρίες θα ήταν πολύ καλός για την ομάδα και την κατηγορία. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα προτιμούσα να είχε μείνει ένα η δύο χρόνια ακόμα και μετά να έφευγε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: