Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ο Ντάνι Μπλιντ στο gazzetta.gr για τον Μπούι!!

Ο θρυλικός Ολλανδός, Ντάνι Μπλιντ και εκλέκτορας της Εθνικής Ολλανδίας από το 2016 μιλά αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τον Ουασίμ Μπούι, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού!
Ο Παναθηναϊκός έντυσε στα πράσινα τον Ουασίμ Μπούι, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Ο 21χρονος μέσος αποτελεί γέννημα θρέμα των ακαδημιών του Άγιαξ, ένα από τα πιο ξεχωριστά «προϊόντα» που έβγαλαν τα τελευταία χρόνια τα φυτώρια του «Αίαντα»!
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες του Μπούι, δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Ολλανδό, Ντάνι Μπλιντ, ο οποίος μετά την τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα με την φανέλα του Άγιαξ, είχε σημαντικό πόστο στην ομάδα του Άμστερνταμ ενώ πλέον αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Ολλανδίας και από το 2016 αναλαμβάνει να οδηγήσει τους «οράνιε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ως πρώτος προπονητής!
Το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τον μεγάλο Μπλιντ. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον νέο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, να θυμηθεί το μεγάλο του ταλέντο την εποχή που αγωνιζόταν στον Άγιαξ και να υποστηρίξει πως ο φίλος του Γιάννης Αναστασίου μπορεί να τον βελτιώσει.
«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον καιρό που εγώ ήμουν στον Άγιαξ και διαθέταμε τον Ουασίμ Μπούι στο δυναμικό της ομάδας. Δεν έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη του τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά πως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που είχαμε. Ήταν λάθος για τον σύλλογο το γεγονός πως ο Μπούι έφυγε για την Γιουβέντους. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ως αριστερός εσωτερικός μέσος. Διέθετε εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την ηλικία του» είπε αρχικά ο Μπλιντ και συνέχισε σχετικά με τον πως θα μπορέσει ο Μπούι να ξανακάνει το... μπαμ στην καριέρα του:
«Γνωρίζω πως στον Παναθηναϊκό είναι προπονητής ο φίλος μου, Γιάννης Αναστασίου. Ίσως να ήταν και αυτός ένας λόγος που ο Μπούι επέλεξε την ελληνική ομάδα για να συνεχίσει. Επειδή γνωρίζω καλά τον Γιάννη, πιστεύω πως μπορεί να βελτιώσει τον ποδοσφαιριστή, ώστε και οι δύο πλευρές να βγουν κερδισμένες από αυτή την μεταγραφή».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: