Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Νιώθω ευλογημένος στον Ολυμπιακό»

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν. Ο Αμερικανός δήλωσε ευλογημένος που κατέληξε στους «ερυθρόλευκους» και μίλησε θερμά λόγια για τον κόσμο τους.

«Νιώθω ευλογημένος στον Ολυμπιακό»
Μέλι για τον Ολυμπιακό έσταξε στην πρώτη του συνέντευξη ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου, ο Αμερικανός χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του και δήλωσε ευλογημένος που κατέληξε σ’ αυτούς.

Αφού αναφέρθηκε λοιπόν με θερμά λόγια στο κόσμο, τον Σπανούλη και τις άλλες μεταγραφές, έθεσε ως στόχο να γίνει παράδειγμα μέσα κι έξω από το γήπεδο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να συνεχίσει να γράφει ιστορία.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάρντεν

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και νιώθω πραγματικά ευλογημένος που έχω καταφέρει να φτάσω σ’ αυτό το επίπεδο. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν μεγάλο πάθος και αγαπούν τρομερά την ομάδα. Θέλω να το νιώσω αυτό, ήθελα να είμαι μέρος αυτής της παράδοσης και της ιστορίας του Ολυμπιακού».

Για το τι θα δώσει στον Ολυμπιακό: «Θέλω να είμαι το παράδειγμα μέσα κι έξω από το γήπεδο. Θα παίζω σκληρά σε κάθε λεπτό, σε κάθε φάση, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θέλω να φέρω σκληράδα στην ομάδα, αλλά παράλληλα θέλω να φέρω και ειρήνη. Θέλω να φέρω τις αρχές μου, αυτές με τις οποίες πορεύομαι κάθε μέρα. Δεν παίζω απλά μπάσκετ, αγαπάω υπερβολικά αυτό που κάνω και πρώτα απ’ όλα είμαι φίλαθλος του μπάσκετ. Στην Ελλάδα έρχομαι χωρίς ΕΓΩ, αλλά για να κάνω αυτό που θέλει ο κόουτς και η ομάδα από μένα».

Για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2014-15 μ’ αυτόν στο ρόστερ και τους Λαφαγιέτ και Χάντερ: «Όταν άκουσα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική ομάδα κι απλά έψαχνε μικρές λεπτομέρειες. Ο αρχηγός σ’ αυτή την ομάδα είναι ο Σπανούλης κι αυτό το ξέρει όλη η Ευρώπη. Ο Πρίντεζης έχει το δικό του ρόλο και είναι ο ηγέτης κοντά στο καλάθι. Με τον Ματ (σ.σ. Λοτζέσκι) παίξαμε στο Βέλγιο και τον ξέρω καλά, όπως και με τον Λαφαγιέτ από τη Ζαλγκίρις.

Ο Ντάνστον και ο Πέτγουεϊ είναι φοβερά αθλητικοί, ο Μάντζαρης και ο Σλούκας παίζουν με μυαλό και ο Χάντερ τον οποίο δεν ξέρω καλά, είναι πολύ δυνατός. Πιστεύω ότι η χημεία μιας ομάδας είναι ότι πιο σημαντικό και νομίζω ότι έχουμε τα κατάλληλα συστατικά για το ιδανικό αποτέλεσμα. Εγώ μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα και πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό θα έχω την ευκαιρία να δείξω κι άλλα πράγματα που δεν έκανα τα τελευταία δυο χρόνια. Όταν έχεις τον Σπανούλη στην ομάδα, οι ευκαιρίες για τους άλλους είναι περισσότερες».


Για το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα που μου έχετε κάνει ως τώρα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και την οικογένειά μου. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να συνεχίσει να γράφει ιστορία και γι’ αυτό θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: