Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Ευχή όλων να μπει ο Ιβάν»

karak-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε  το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ,  o Άρης Καρακούσης.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της εφημερίδας ArenaPress, όπου μεταφέρθηκε το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και υπογράμμισε πως θα ήταν ευχή όλων να συνεισφέρει  στο μπασκετικό τμήμα.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στη σεζόν που πέρασε αλλά και στις μεταγραφές της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Καρακούσης:
Για την πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη με την ΚΑΕ:
“Αυτό είναι ευχή όλων. Θέλουμε να βρούμε έναν επενδυτή και είναι πολύ καλύτερο από το να ψάχνουμε κάποιον ξένο. Ο Σαββίδης είναι από την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κουμπώνει άριστα. Ενδιαφέρεται, δεν ξέρω αν είναι επιδερμικά ή οχι. Του δώσαμε τα στοιχεία της ομάδας και του είπαμε πως βγήκαμε στην τρίτη θέση με αυτό το ρόστερ. Οι στόχοι μας είναι η εξυγίανση αλλά και να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα στο παρκέ. Είχαμε αξιόλογους αντίπαλους αλλά με βαρύ όνομα, τον Μπάνε τον Σταυρόπουλο και όλη την διοίκηση, με τον καταπληκτικό προπονητή και με τις υποχρεώσεις να είναι πληρωμένες, φτάσαμε ψηλά”.
Για την απώλεια του Τσαιρέλη:
“Ο Τσαιρέλης, είναι  μεγάλη απώλεια και είχε τρομερή άνοδο με τον Μαρκόπουλο. Επίσης, ο Μπόγρης ψάχνει κάτι καλύτερο και είχε  μεγαλύτερη εξέλιξη. Ο Λιάπης μπήκε στους καλύτερους τρεις, ο προπονητής βγήκε ο καλύτερος και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί”.
Για την κατάσταση όπου βρίσκεται η διοίκηση:
“Είμαστε μια διοίκηση πρωτοδικείου και το 99 είναι ένα αγκάθι. Δεν μπορείς να χάσεις τίποτα και πρέπει να τα πληρώνεις όλα. Τελειώσαμε την πρώτη ρύθμιση και τώρα μπαίνουμε στον νόμο Ορφανού. Από τις 26.000 τώρα πάμε σε λιγότερα χρήματα. Το 2017 θα είμαστε καθαροί. Τώρα βλέπεις ένα φως στο τούνελ, προσμένεις κάτι. Υπάρχει κάτι που κάθε μήνα πληρώνουμε”.
Για τους λόγους που οδηγήθηκε ο ΠΑΟΚ σε αυτή την θέση:
“Όλοι όσοι διοίκησαν ήθελαν το κάτι καλύτερο. Ίσως υπερέβαλαν και έκανα ομάδες ακριβές. Όλη μπήκαν για την αγάπη τους. Υπήρχαν πάρεδροι που έδωσαν πάρα πολλά λεφτά. Όλη για την αγάπη τους το έκαναν”.
Για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης:
“Θέλουμε να κλείσουμε πρώτα τους Έλληνες που κυνηγάμε καθώς η Ευρωπαϊκή και Αμερικανική αγορά είναι μεγάλη, οπότε μπορεί να γίνει και αργότερα. Έχουμε και πολύ χρόνο καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει 11 Σεπτεμβρίου εξαιτίας του Μουντομπάσκετ”.
Για τον Κοντομηνά:
“Ο Μάνος (Μαλέλης) έκανες εκπληκτική δουλειά. Μας έφερε από το πουθενά κοντά με τον κ. Κοντομηνά που δεν είχαμε καμιά σχέση στην ομάδα. Έβαλε περίπου 300.000 χιλ. ευρώ τα δύο χρόνια. Ο Μάνος τον έφερε δίπλα μας και είχε διάθεση και έχει να είναι κοντά μας. Φέτος δυστυχώς είχε κάποιες ατυχίες”.
Για την ανάγκη της στήριξης από τον κόσμο:
“Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουμε βάλει από 65 ευρώ τα διαρκείας μέχρι 100. Είναι και η Ευρώπη και το κύπελλο μέσα. Είναι κρίμα να μην μπορέσουμε να πουλήσουμε τουλάχιστον 3.000 διαρκείας. Γιατί να μην ενδιαφερθεί ο κόσμος και για το μπάσκετ; Την δεκαετία του 1990 αυτό μας κράτησε. Χωρίς κόσμο δεν γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του όχι η διοίκηση. Αν έρθει ο κόσμος θα κάνουμε μεγάλη ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: