Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Λόγια του αέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ!!

Είπε ο υπουργός στους συριζαίους ότι εγώ καθυστερούσα, έδωσα εντολή στις υπηρεσίες να περιμένουν για να έχουμε και τις δικές σας τροπολογίες, στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στην Φιλαδέλφεια. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Λόγια. Άχρηστα λόγια. Πεταμένα στις τουαλέτες λόγια. Και μιλάμε για συζήτηση στη Βουλή.
Ο Σύριζα διαφωνεί, έχει τις διαφωνίες του για την «Αγία Σοφιά» της ΑΕΚ και ο αφελής αρμόδιος υπουργός, όπως ο ίδιος ανέφερε, ανέμενε τις αντιπροτάσεις, τις βελτιώσεις της αντιπολίτευσης. Είπαμε. Λόγια της πλάκας. Να μιλήσουμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Κατηγορείται ο Σύριζα γιατί δεν θέλει το γήπεδο και γιατί δεν έφερε τις αντιπροτάσεις του σύμφωνα με τις διαφωνίες του. Το να μιλάς είναι εύκολο. Το να δουλέψεις είναι το ζόρικο. Δηλαδή;
Μετά από πολύ δουλειά, σχεδιασμό και μελέτη, βγήκε το πλάνο για το γήπεδο. Τα βάλανε κάτω στην ΑΕΚ και παρουσίασαν την πρότασή τους. Ο καθείς έχει δικαίωμα να έχει τις αντιρρήσεις του. Ρωτάς, κύριε μαλάκα, αν έχουν σκέψη για δουλειά στον Σύριζα;
Οι άνθρωποι είναι κομματικοί. Πολιτικά ζώα. Δεν έχουν μάθει να δουλεύουν, όπως όλοι οι πολιτικοί. Παρλάρουν. Αέρα πατέρα. Είμαστε εναντίον του ΝΑΤΟ, της ΕΟΚ, του Ισραήλ, του Μνημονίου, της ΑΕΚ. Στα λόγια. Στα λόγια επίσης είναι υπέρ για τούτο και για κείνο.
Αντιπρόταση για το γήπεδο της ΑΕΚ; Αυτά είναι απίθανα πράγματα. Το κόμμα, το κάθε κόμμα παίζει μπάλλα μόνο με το μπλα-μπλα. Σ’ όλα τα ζητήματα. Και στα εθνικά και στα ποδοσφαιρικά.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΑ του Τέρενς Κουίκ για το γήπεδο της ΑΕΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ο Τέρενς Κουϊκ ήταν αθλητικός συντάκτης. Άρρωστος γάβρος. Ούτε το ένα, ότι ήταν δημοσιογράφος, ούτε το άλλο, ότι ήταν ολυμπιακός, είναι κακό. Και, τελικά, ο Τέρενς, από τηλεοπτική περσόνα έγινε πολιτικός. Είναι επόμενο να λέει τις μαλακίες του.
Δεν γίνεται διαφορετικά. Να ‘σαι πολιτικός, δηλαδή να απευθύνεσαι στον κόσμο, και να είσαι σοβαρός. Δεν υπάρχεις. Είσαι μέγεθος αμελητέο. Και σαν πολιτικός και σαν τηλεοπτικός. Ο κόσμος σε θέλει μαλάκα, ψεύτη, συμβιβασμένο, προσκυνημένο.
Εσείς του Σύριζα, έριξε τη ζεϊμπεκιά του στη Βουλή ο Κουϊκ, σαμποτάρατε το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, ενώ έχετε βάζελο πρόεδρο. Ο λαϊκισμός του πολιτικού. Τον πολιτικάντη.
Γάβρος ο Κουϊκ, όμως με τη φόρμα του βουλευτή, τα δίνει όλα και για Παναθηναϊκό και για ΑΕΚ. Δεν ψηφίζουν στις εκλογές μονάχα οι γάβροι.
Επί του θέματος. Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, θα έπρεπε να πάρει το οκ από τον Σύριζα επειδή έχει βαζελόφρονα πρόεδρο , τον Αλέξη Τσίπρα. Αν, δηλαδή, δεν έχει βάζελο πρόεδρο ο Σύριζα δικαιούτο να πει όχι. Μόνο με μη βάζελο ηγέτη θα υφίστατο το περιβαλλοντολογικό στο Βοτανικό.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: