Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Στα... χνάρια του Μανωλά η Γιουβέντους»

Οι Ιταλοί επιμένουν για Γιουβέντους και Μανωλά, υποστηρίζοντας πως μπορεί να τον κλείσει με ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ και ότι θα βρει άμεσα τα λεφτά που πρέπει.
Το Τuttojuve.com καθώς και άλλα ιταλικά media ασχολούνται ξανά με την υπόθεση του Μανωλά με την Γιουβέντους. Υποστηρίζουν πως οι Γιουβεντίνοι εξακολουθούν να είναι στα... χνάρια του διεθνούς στόπερ και ότι με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ μπορεί να γίνει το deal. Στο Τορίνο παρακολουθούν στενά την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, έχοντας ενημερωθεί για την έλευση του Αλμπέρτο Μποτία για να καλυφθεί το κενό του.
Οι «μπιανκονέρι» με την πώληση των Ογκμπόνα ή Ίσλα ή και των δύο μαζί μπορούν να διασφαλίσουν τα χρήματα που απαιτούνται για μία τέτοια κίνηση. Την ίδια ώρα η πλευρά του παίκτη ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα το νεότερο για το μέλλον του και ότι δεν έχει επίσημες κρούσεις στα χέρια της από το εξωτερικό. Στην Ρώμη πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Μανωλάς να κλείσει στην Ρόμα.
Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Γιουβέντους έχει ρωτήσει για τον παίκτη και ότι τα 12 εκατ. ευρώ που αναφέρθηκαν ως τιμή πώλησης δεν είναι ένα ποσό που θα έδινε. Επίσης τονίζεται ξανά πως ο Μανωλάς αρέσει και στις Άρσεναλ, Μπενφίκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και όλα αυτά την ώρα που οι πληροφορίες και οι ενδείξεις συνεχίζουν να κάνουν λόγο για μία μεγάλη πρόταση που έρχεται και πως ο παίκτης θα κλείσει σε σύλλογο μεγάλου βεληνεκούς.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: